Το ραντεβού των προκριματικών

Η καλύτερη στιγμή μιας προκριματικής σειράς είναι πάντα αυτή που έρχεται μετά την πρώτη διακοπή των πρωταθλημάτων.

 


Το ραντεβού των προκριματικών

Δήλωσα απουσία την Κυριακή αφού το πρόγραμμα δεν μου άρεσε καθόλου. Αν είχα ανεβάσει έστω αυτά που σκεφτόμουν και είχαν προκύψει από τη διαλογή μου, θα καταλαβαίνατε ότι είχα δίκιο.

Κάτι σαν προαίσθημα ας πούμε. Προτίμησα να παρακολουθήσω από μακριά τη σφαγή που θα δεχόμουν και να κάνω υπομονή για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Από τον Σεπτέμβριο του 2008, οπότε και έκανα τα πρώτα μου ταξίδια με την Εθνική ομάδα για την περιγραφή των αγώνων της σε Λουξεμβούργο και Λετονία, αυτή η περίοδος των προκριματικών είναι η αγαπημένη μου.

Είναι ουσιαστικά η μετάβαση από το καλοκαίρι στον χειμώνα, ανεξάρτητα με τις θερμοκρασίες που επικρατούν.

Είναι όμως και η περίοδος, προς το τέλος των προκριματικών όπου δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών. 

Ραντεβού λοιπόν αύριο, για τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών...

Περισσότερα

Στον απόλυτο βαθμό. Ό,τι κυνήγησα χθες, με τον τρόπο που το έκανα, θα ψάξω και σήμερα. Μια δυάδα δηλαδή, η οποία προκύπτει από ένα σημείο νίκης και ένα στα γκολ.

Η Ουνιόν δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της χθες και παραχώρησε ισοπαλία στην Μπραουνσβάιγκ. Αλλαγή πλάνου κάνω σήμερα και ποντάρω σε δυάδα.

Εντελώς λάθος διάβασα το παιχνίδι της Κοπεγχάχης με τη Λοκομοτίβ χθες βράδυ, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και μοιραία δεν πήρα συνέχεια στην καλή προσπάθεια με την Μπεσίκτας το βράδυ της Τετάρτης.

Η Κάραμπαγκ φοβήθηκε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε το ματς με την Τσέλσι, το οποίο έτσι κι αλλιώς χάλασε από νωρίς για τους Αζέρους. Το Γκολ/Γκολ δεν πέρασε και σήμερα η μέρα δείχνει να είναι καλύτερη όσον αφορά το πλήθος των επιλογών.