Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο

Ο μήνας ξεκίνησε εξαιρετικά και τα προκριματικά μας δίνουν και σήμερα δύο καλές επιλογές.

 


Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο

Η πρώτη επιλογή έρχεται από τον 4ο όμιλο εκεί όπου η Ουαλία υποδέχεται την Αυστρία.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο -4 από την Σερβία και την Ιρλανδία κάτι που σημαίνει πως σήμερα θα μπουν στο γήπεδο με αποκλειστικό ατόχο τη νίκη.

Η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος επιστρέφει μετά από την απουσία του στην ισοπαλία με τους Σέρβους εκτός έδρας, δεν ξεκίνησε καλά τη σειρά και προσπάθησε με κάποια αποτελέσματα να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Θεωρητικά έχει χρόνο ακόμη ανεξάρτητα με το τι θα κάνουν αυτή την αγωνιστική οι αντίπαλοί της. Απαραίτητη προϋπόθεση πάντως τόσο για τους Ουαλούς όσο και για τους Αυστριακούς, είναι να πάρουν τη νίκη στο προσεχές παιχνίδι. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, μπορεί να εκτοξεύσει τη διαφορά στο συν 6 και πλέον το ταξίδι στην Ρωσία να μοιάζει πιο μακρινό από ποτέ. 

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την Αυστρία η οποία θα επιδιώξει να αιφνιδιάσει τους Ουαλούς και να μην τους επιτρέψει να κάνουν το παιχνίδι τους.

Το Over 2,5 γκολ θα αποτελέσει την επιλογή μου.

Στον ίδιο όμιλο η Ιρλανδία αντιμετωπίζει την Γεωργία εκτός έδρας.

Οι Ιρλανδοί έχουν τη δυνατότητα αυτή την στιγμή να ορίζουν την τύχη τους και εξαρτάται καθαρά από αυτούς ακόμη και η πρώτη θέση.

Νομίζω ότι αξίζει να τους εμπιστευθούμε στο διπλό.

 

Στοιχηματική Πρόταση

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  • ΟΥΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ OVER 2,5 2.30
  • ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2 1.85
 

Περισσότερα

Η χθεσινή μέρα δεν είχε «νίκη» στα προγνωστικά μας ωστόσο ήταν μια αρκετά δύσκολη αγωνιστική μέρα, αφού πέρα από τον άσο της Πορτογαλίας, στις άλλες δύο αναμετρήσεις θα έπρεπε να ψάξουμε κάποιο ειδικό στοίχημα για να πάρουμε καλή απόδοση.

Εφτασε λοιπόν η μεγάλη μέρα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά, με την Ρωσία να υποδέχεται τη Σαουδική Αραβία και παράλληλα ξεκινούν τα πονταρίσματά μας.