Ο απολογισμός των προκριματικών

Δεν θα έλεγα ότι κύλησε άσχημα η προσπάθεια στα προκριματικά και ένας μίνι απολογισμός πάντα σου δείχνεη πως βάδισες σε μια συγκεκριμένη διοργάνωση.

 


Ο απολογισμός των προκριματικών

Τα προκριματικά αποτελούν ανά δυο αγωνιστικές ένα μίνι πρωτάθλημα,το οποίο προσφέρει κάποιες καλές ευκαιρίες.

Τρέξαμε μια προσπάθεια με 5 επιτυχημένες προσπάθειες στα 7 πονταρίσματα,χάνοντας μόνο το Over στο Ρουμανία -Αρμενία και το διπλό των Ισλανδών κόντρα στην Φινλανδία.

Δεν ήταν κακό ποσοστό σε ένα διάστημα λίγων ημερών.Τώρα αρχίζει πλέον η πιο δύσκολη μάχη μιας σεζόν.

Τη χαρακτηρίζω δύσκολη γιατί μέχρι τα Χριστούγεννα πάει ουσιαστικά χωρίς διακοπή ενώ από τις 12 Σεπτεμβρίου μπαίνουν στη μάχη και οι ευρωπαικές διοργανώσεις.

Ακόμα και στην επόμενη διακοπή για την 9η και τη 10η αγωνιστική των προκριματικών όπως φυσικά και στα μπαράζ του Νοεμβρίου,το ενδιαφέρον θα είναι τόσο μεγάλο που δεν θα υπάρχει η αίσθηση της διακοπής.

Μπαίνουμε ουσιαστικά από την Παρασκευή στη μάχη με όλα τα πρωταθλήματα σε δράση και ελπίζω ο Σεπτέμβριος να κυλήσει όσο θετικά κύλησε και αυτή η τελευταία εβδομάδα.

Περισσότερα

Τρελό παιχνίδι χθες στην Ανδαλουσία με την Σεβίλλη να ισοφαρίζει στο φινάλε τη Λίβερπουλ σε 3-3 και να μην επιβεβαιώνεται ο άσος.

Τα πονταρίσματα που θα δείτε να αναλύω δεν έχουν να κάνουν με το εθνικό συναίσθημα αλλά αποτελούν καθαρά στοιχηματικές επιλογές σε ένα ακόμη 90λεπτο στο χορτάρι.