Ο απολογισμός των προκριματικών

Δεν θα έλεγα ότι κύλησε άσχημα η προσπάθεια στα προκριματικά και ένας μίνι απολογισμός πάντα σου δείχνεη πως βάδισες σε μια συγκεκριμένη διοργάνωση.

 


Ο απολογισμός των προκριματικών

Τα προκριματικά αποτελούν ανά δυο αγωνιστικές ένα μίνι πρωτάθλημα,το οποίο προσφέρει κάποιες καλές ευκαιρίες.

Τρέξαμε μια προσπάθεια με 5 επιτυχημένες προσπάθειες στα 7 πονταρίσματα,χάνοντας μόνο το Over στο Ρουμανία -Αρμενία και το διπλό των Ισλανδών κόντρα στην Φινλανδία.

Δεν ήταν κακό ποσοστό σε ένα διάστημα λίγων ημερών.Τώρα αρχίζει πλέον η πιο δύσκολη μάχη μιας σεζόν.

Τη χαρακτηρίζω δύσκολη γιατί μέχρι τα Χριστούγεννα πάει ουσιαστικά χωρίς διακοπή ενώ από τις 12 Σεπτεμβρίου μπαίνουν στη μάχη και οι ευρωπαικές διοργανώσεις.

Ακόμα και στην επόμενη διακοπή για την 9η και τη 10η αγωνιστική των προκριματικών όπως φυσικά και στα μπαράζ του Νοεμβρίου,το ενδιαφέρον θα είναι τόσο μεγάλο που δεν θα υπάρχει η αίσθηση της διακοπής.

Μπαίνουμε ουσιαστικά από την Παρασκευή στη μάχη με όλα τα πρωταθλήματα σε δράση και ελπίζω ο Σεπτέμβριος να κυλήσει όσο θετικά κύλησε και αυτή η τελευταία εβδομάδα.

Περισσότερα

Στον απόλυτο βαθμό. Ό,τι κυνήγησα χθες, με τον τρόπο που το έκανα, θα ψάξω και σήμερα. Μια δυάδα δηλαδή, η οποία προκύπτει από ένα σημείο νίκης και ένα στα γκολ.

Η Ουνιόν δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της χθες και παραχώρησε ισοπαλία στην Μπραουνσβάιγκ. Αλλαγή πλάνου κάνω σήμερα και ποντάρω σε δυάδα.

Εντελώς λάθος διάβασα το παιχνίδι της Κοπεγχάχης με τη Λοκομοτίβ χθες βράδυ, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και μοιραία δεν πήρα συνέχεια στην καλή προσπάθεια με την Μπεσίκτας το βράδυ της Τετάρτης.

Η Κάραμπαγκ φοβήθηκε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε το ματς με την Τσέλσι, το οποίο έτσι κι αλλιώς χάλασε από νωρίς για τους Αζέρους. Το Γκολ/Γκολ δεν πέρασε και σήμερα η μέρα δείχνει να είναι καλύτερη όσον αφορά το πλήθος των επιλογών.