Δεν υπάρχει κανείς ποδοσφαιρόφιλος που να μην γνωρίζει τα βασικά για τη Ρεάλ και τη Λίβερπουλ, τις δύο φιναλίστ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κίεβο. Ούτε φυσικά ότι πρόκειται για δύο εκ των πιο επιτυχημένων ομάδων στην ιστορία του θεσμού με 12 και 5 κατακτήσεις τροπαίων, αντίστοιχα.

Το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι του ποδοσφαίρου στο ΠΑΜΕ Στοίχημα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ. Το πρόγραμμα συμπληρώνει ο τελικός της Τσάμπιονσιπ καθώς και αναμετρήσεις από τις σκανδιναβικές λίγκες.

Ένας τελικός είναι πάντα δύσκολο να αποκωδικοποιηθεί αλλά ο σημερινός ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ θεωρώ ότι είναι ο πιο δύσκολος των τελευταίων ετών.

Το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι του ποδοσφαίρου στο ΠΑΜΕ Στοίχημα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αγώνες από τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα όπως και αναμέτρηση από την ελληνική Football league.

Το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι του ποδοσφαίρου στο ΠΑΜΕ Στοίχημα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αγώνες για την Α’ Σουηδίας και μπαράζ από τη Β’ Ιταλίας. Το πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνει ο τελικός του γυναικείου Τσάμπιονς Λιγκ.