Η διακοπή των πρωταθλημάτων ήταν δεδομένο ότι θα ελαχιστοποιήσει τις καλές επιλογές στο κουπόνι μας ωστόσο σήμερα κάτι προκύπτει από την Σκωτία.

Η Ισλανδία επιβεβαίωσε αυτά που πίστευα για το παιχνίδι στην Τουρκία και με εμφατικό τρόπο πέρασε από μια δύσκολη έδρα πληρώνοντας στο Χ2.

Φτάσαμε μια στροφή πριν από το φινάλε της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ και οι μάχες σε πολλά μέτωπα παραμένουν ανοιχτές. Στον 3ο όμιλο η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία έχει κάνει το απόλυτο με οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με συνολικό απολογισμό τερμάτων 35-2.

Η Τορίνο είναι μια ομάδα που διακρίνεται για την πολύ επιθετική φιλοσοφία της. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο πρόσφατο 3-2 με το οποίο νίκησε στο Ούντινε, αλλά και με το προηγούμενο εντός έδρας 2-2 με τη Σαμπντόρια.

Τα γκολ των Γάλλων στο φινάλε της αναμέτρησης χάλασαν το ποντάρισμα στο 2-3 γκολ όμως έτσι κι αλλιώς, η πρόταση είχε χαθεί από την τεράστια νίκη των Βούλγαρων απέναντι στη Σουηδία.

Λες να ρισκάρεις με τον άσο του Παναθηναικού σε αποδόσεις που έφταναν τον τετραπλασιασμό. Στο 2-0 βολεύεσαι με το cash out όμως εδώ σημειώνεται ως χαμένο.Νιώθεις πάντως κάπως δικαιωμένος με το σωστό διάβασμα που έκανες.

Subscribe to