Φτάσαμε μια στροφή πριν από το φινάλε της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ και οι μάχες σε πολλά μέτωπα παραμένουν ανοιχτές. Στον 3ο όμιλο η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία έχει κάνει το απόλυτο με οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με συνολικό απολογισμό τερμάτων 35-2.

Σπάνια το κάνω.Ένα τοκογλυφικό ποντάρισμα δεν είναι στο ρεπερτόριό μου ωστόσο σήμερα και εδώ που έχουν φτάσει οι όμιλοι νομίζω ότι έχω μια καλή ευκαιρία.

Τα γκολ των Γάλλων στο φινάλε της αναμέτρησης χάλασαν το ποντάρισμα στο 2-3 γκολ όμως έτσι κι αλλιώς, η πρόταση είχε χαθεί από την τεράστια νίκη των Βούλγαρων απέναντι στη Σουηδία.

Στον 6ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ η Αγγλία δύσκολα θα απειληθεί να χάσει την πρώτη θέση, έχοντας να υποδεχτεί στη συνέχεια τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Οι δύο τελευταίες κοντράρονται σήμερα στην Τρνάβα, σε ένα ματς που μπορεί να θεωρηθεί έξι πόντων, αφού είναι οι βασικές διεκδικήτριες της δεύτερης θέσης του γκρουπ.

Το Γκολ/Γκολ στο παιχνίδι της Πορτογαλίας, πέρασε εύκολα ενώ το Καμερούν δεν άντεξε έως το φινάλε κόντρα στην Χιλή, γνωρίζοντας τελικά την ήττα.

Στην Πολωνία ξεκινά η τελική φάση του Euro U21 με τη διεξαγωγή των δύο αγώνων του πρώτου ομίλου. Στο Κιέλτσε η Σουηδία αναμετράται με την Αγγλία.

Subscribe to