Vistabet – Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Εuro!

Γαλλία και Βέλγιο σε ματς δίχως αύριο στις 19:00, για τους «16» του Euro. Η Πορτογαλία με τον τίτλο του φαβορί καλείται να αποφύγει την… παγίδα της Σλοβενίας. 

Vistabet – Σούπερ προσφορά* στο Euro!

Δεν πείθουν επιθετικά…

Η Γαλλία δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Πολωνίας στην τελευταία αγωνιστική και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Μπορεί να σκόραρε παίκτης της για πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να της δώσει και την πρωτιά, αφού τερμάτισε στη 2η θέση. Κανένα γκολ σε ανοικτό παιχνίδι για τους «μπλε», οι οποίοι δεν πείθουν με την εικόνα τους. Πάντως, οι Γάλλοι μετρούν τέσσερις σερί νίκες κόντρα στο Βέλγιο σε μεγάλες διοργανώσεις. Ισορροπία στα αποτελέσματα της Γαλλίας, τις έξι τελευταίες φορές που βρέθηκε στη φάση των «16» του Euro.  Έγινε κι αυτό, τέσσερις ομάδες συγκέντρωσαν 4 βαθμούς στον 4ο όμιλο, με το Βέλγιο να τερματίζει στη 2η θέση. Στην τελευταία στροφή έμεινε στο μηδέν με την Ουκρανία χωρίς να εντυπωσιάσει. Στα δυο πρόσφατα Euro έφτασε έως τα προημιτελικά.

Vistabet – Build A Bet* στους αγώνες του Euro!

Με τον τίτλο του φαβορί η Πορτογαλία

Ο Μαρτίνεθ έκανε εννέα αλλαγές και η Πορτογαλία γνώρισε την ήττα 2-0 από τη Γεωργία. Οι Ίβηρες πήραν την πρωτιά, αλλά ηττήθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο ματς από τον Δεκέμβριο του 2022. Οι Πορτογάλοι θα βρουν απέναντί τους τη Σλοβενία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σκοράρει σε επτά διαδοχικά επίσημα παιχνίδια. Πολύ σκληρή για να… αποκλειστεί η Σλοβενία, η οποία απέσπασε ισοπαλία 0-0 από την Αγγλία. Τρίτο ματς που δεν ηττήθηκε η ομάδα του Κεκ και πήρε την 3η θέση εξαιτίας των περισσότερων καρτών σε σχέση με τους Δανούς. Αυτή ήταν η πρώτη της φορά σε τέσσερις συμμετοχές σε κορυφαία διοργάνωση που προκρίνεται από τον όμιλο.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχετικά νέα