Sportingbet – Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η φάση των «16» του Euro.

Sportingbet – Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες του Euro!

«Μονομαχία» στο Ντίσελντορφ

Σπουδαίο ματς αναμένεται απόψε στην “Düsseldorf Arena”, όπου Γαλλία και Βέλγιο έρχονται αντιμέτωπες με… φόντο την πρόκρισή τους στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Αμφότερες, έδειξαν αρκετές αδυναμίες στην φάση των ομίλων, με αποκορύφωμα το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισαν στο σκοράρισμα, καθώς σημειώνουν παραδοσιακά πολλά γκολ. Στα αγωνιστικά, ο Ντεσάν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ ο Τεντέσκο, υπολογίζει στον Λουντεμπάκιο, καθώς εξέτισε την τιμωρία του. Ερωτηματικό η κατάσταση του Βίτσελ, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Αυτή θα είναι η 75η φόρα που έρχονται αντιμέτωπες, με το Βέλγιο να μετρά 30 νίκες, έναντι των 26 που συγκεντρώνουν οι «τρικολόρ». Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως οι 27 νίκες των «κόκκινων διαβόλων» έχουν σημειωθεί σε φιλικές αναμετρήσεις. Στο 1.95 η απόδοση στην Sportingbet να σκοράρουν και οι δύο στην αναμέτρηση. 

Sportingbet – Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Euro!

Φαβορί η Πορτογαλία, για την έκπληξη η Σλοβενία

Στην “Frankfurt Arena”, Πορτογαλία και Σλοβενία θα κοντραριστούν για το πολυπόθητο «εισιτήριο» της πρόκρισης στους «8» του Euro. Η… παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αδιαμφησβήτητα  το μεγάλο φαβορί για να συνεχίσει στη διοργάνωση, ωστόσο, η Σλοβενία απέδειξε με την μέχρι τώρα παρουσία της, ότι θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Προβλήματα δεν υπάρχουν στους Πορτογάλους, καθώς εξέτισε ο Λεάο, με τον Μαρτίνεθ να τον επαναφέρει στο αρχικό σχήμα. Ο αριστερός μπακ Γιάζνα είναι η μοναδική απουσία για τον Κεκ, καθώς είναι τιμωρημένος. Μία φορά έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στην ιστορία τους, κι αυτή στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης τον περασμένο Μάρτιο στη Λιουμπλιάνα, με την Σλοβενία να επικρατεί με σκορ 2-0. Στο 2.25 η απόδοση στην Sportingbet να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχετικά νέα