Ενισχυμένη απόδοση στο ΜAX στον αγώνα Αγγλία – Ελβετία, μόνο στη winmasters! Γιατί η απόδοση μετράει!

Με τα παιχνίδια Αγγλία – Ελβετία (19:00) στο Ντίσελντορφ και Ολλανδία – Τουρκία (22:00) στο Βερολίνο συνεχίζεται και ολοκληρώνεται απόψε (6/7) η φάση των προημιτελικών του Euro 2024. Οι δύο ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα παίξουν μεταξύ τους. Αυτά τα παιχνίδια θα τα βρείτε στη winmasters με απόδοση στο MAX.

Αποδόσεις κορυφής με 0% γκανιότα στις κορυφαίες αναμετρήσεις, από τη winmasters

Η Αγγλία εξακολουθεί να μην αποδίδει ως τώρα σύμφωνα με τις δυνατότητές της, αλλά έστω και έτσι έχει φτάσει ως εδώ. Στους «16» τα… χρειάστηκε απέναντι στην Σλοβακία, ισοφάρισε στο 95’ με το ψαλιδάκι του Μπέλιγχαμ και προκρίθηκε στην παράταση (2-1). Η Ελβετία συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» και στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ιταλία με 2-0. Και θέλει να κάνει το ίδιο τώρα και με τους Άγγλους. Στη winmasters θα βρείτε από τις πιο δυνατές τιμές της αγοράς και για αυτήν την αναμέτρηση. Το Goal/Goal το βρίσκουμε στο 2.11 και το Μέθοδος Νίκης: Αγγλία στα πέναλτι στο 8.75. Επίσης, θα βρείτε και τα έτοιμα Bet Builder, όπως το Πρώτο γκολ Κέιν, Αγγλία Over 4,5 κόρνερ & Ελβετία Over 1,5 κάρτες, στο 12.50.

Live Bet Builder Derby με προσφορές* και δώρα* στις κορυφαίες αναμετρήσεις

Στο βραδινό παιχνίδι (22:00), κοντράρονται Ολλανδία και Τουρκία. Οι «οράνιε» είχαν εύκολο έργο απέναντι στη Ρουμανία (3-0) και δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα. Την ίδια ώρα, η Τουρκία άντεξε στην πίεση των Αυστριακών και με δύο γκολ του (στόπερ) Ντεμιράλ, νίκησε 2-1 και πέρασε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στη winmasters θα βρείτε και εδώ δυνατές αποδόσεις. Το Over 2,5 δίνεται στο 1.80, ενώ το Over 5,5 κάρτες στο 2.19. Επιπλέον, υπάρχουν και τα Bet Builder, όπως το Πρώτο γκολ Γκάκπο, Ολλανδία Over 6,5 κόρνερ & Τουρκία Over 3,5 κάρτες, στο 27.50.

Επέλεξε σωστά και απόλαυσε καθημερινά δώρα* εντελώς δωρεάν

Με το SHOOT & WIN*, στη winmasters, κερδίζεις σούπερ δώρα* κάθε μέρα. Επιλέγοντας μία από τις τρεις μπάλες, κερδίζεις δώρα*, απολαμβάνοντας περισσότερο το παιχνίδι σου. Σούπερ δώρα* σε περιμένουν κάθε μέρα στο SHOOT & WIN*.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Σχετικά νέα