Το στοίχημα της Ημέρας

Μποταφόγκο – Ατλέτικο Μινέιρο Προγνωστικά: Για να μη χάσει έδαφος

Μποταφόγκο - Ατλέτικο Μινέιρο Προγνωστικά

Μπορεί η φάση των «8» του Euro 2024 να τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από άποψη θεάματος και στοιχήματος, ωστόσο η αναμέτρηση Ολλανδία – Τουρκία σήμανε και μία νέα διακοπή της διοργάνωσης.

Εν απουσία των αναμετρήσεων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και του Copa America, στρέφουμε το βλέμμα μας στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας και το αμφίρροπο ματς Μποταφόγκο – Ατλέτικο Μινέιρο.

Μποταφόγκο – Ατλέτικο Μινέιρο Στοίχημα

Μποταφόγκο - Ατλέτικο Μινέιρο Στοίχημα 

Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει με το ορθολογικό και κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίζουν να δικαιώσουν πλήρως τις προσδοκίες που δημιούργησαν την περσινή σεζόν, όντας αυτή την ώρα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη μεριά, η Ατλέτικο Μινέιρο δεν μπορούμε να πούμε με ευκολία ότι έχει φανερώσει στον αγωνιστικό χώρο τις δυνατότητές της και το πόσο ταλέντο διαθέτουν οι παίκτες της. Αυτή την ώρα βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, με σχεδόν τα μισά της παιχνίδια να έχουν λήξει Χ (4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες).

EURO ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ EFOOD 15€ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ALBUM!

Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η Μποταφόγκο έχει ένα ισχυρό προβάδισμα, κάτι που φαίνεται και από το σετ των αποδόσεων που έχουν ορίσει οι στοιχηματικές εταιρίες. Λαμβάνοντας λοιπόν αυτό υπόψη μας, συν το γεγονός ότι η Μινέιρο δεν τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι τώρα, η επιλογή μας για σήμερα είναι ο άσος σε απόδοση 2.01 στη Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

BRAZILEIRAO - 08/07/2024 2:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
BRAZILEIRAO - 08/07/2024 2:30 μμ ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ 1 2.01

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*