Το στοίχημα της Ημέρας

Βαστέρας – Χάκεν Προγνωστικά: Κι οι τελευταίοι έχουν ψυχή

Μία μέρα έμεινε ακόμα για την επιστροφή των αναμετρήσεων του Euro 2024 στο κουπόνι ΟΠΑΠ και εμείς για μία ακόμα ημέρα πνίγουμε τον στοιχηματικό πόνο μας στα άδυτα της Σκανδιναβίας και πιο συγκεκριμένα της Allsvenskan.

Βαστέρας – Χάκεν Στοίχημα

Η Βαστέρας μπορεί να λογίζεται από την αρχή της σεζόν ως το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό, ούσα νεοφώτιστη, και να βρίσκεται αυτή την ώρα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η εικόνα της είναι πολύ καλύτερη από αυτό που δείχνει η βαθμολογική της θέση. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, έχουμε μία ακόμα περίπτωση όπου η βαθμολογική συγκομιδή μας ξεγελά, καθώς η Χάκεν ίσως άξιζε να βρίσκεται πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. 

Μπήκε στη σεζόν έχοντας κάνει πολύ δυνατές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά η εικόνα της είναι πολύ χειρότερη από την εικόνα που παρουσίασε την περασμένη σεζόν, όταν και ανέβασε κατά πολύ τις προσδοκίες των φιλάθλων της.

EURO ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ EFOOD 15€ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ALBUM!

Και οι δύο ομάδες πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος πήραν μεγάλες νίκες, σκοράροντας αμφότερες τέσσερα γκολ και αυτό μας προϊδεάζει ότι σήμερα θα δούμε ένα ανοιχτό ματς με πολλές φάσεις και ελπίζουμε με πολλά γκολ.

Η Χάκεν μπορεί να έχει ατομικά περισσότερη ποιότητα συγκριτικά με τη Βαστέρας, ωστόσο και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό μομέντουμ και σε τέτοιες περιπτώσεις πολλές φορές η έδρα είναι η μικρή λεπτομέρεια που καθορίζει το αποτέλεσμα ενός αγώνα. 

Κρατώντας μία πισινή για το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, η σημερινή μας επιλογή είναι το 1Χ+Over 1,5 σε απόδοση 1.93 στη Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΑΛΣΒΕΝΣΚΑΝ - 08/07/2024 8:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΛΣΒΕΝΣΚΑΝ - 08/07/2024 8:00 μμ ΒΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΚΕΝ 1Χ+Over 1,5 1.93

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*