Προγνωστικά Over/Under

Γιούνγκ Μπόις – Άστον Βίλα προγνωστικά: Με φόρα οι «villans»

Γιούνγκ Μπόις – Αστον Βίλα προγνωστικά

Στην Ελβετία και την έδρα της Γιούνγκ Μπόις θα ταξιδέψει η Άστον Βίλα για την πρώτη αγωνιστική της League phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αναμέτρηση αυτή θα ανοίξει και την αυλαία στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ.

Η Γιούνγκ Μπόις αποτελεί σταθερή δύναμη στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια με αρκετές παρουσίες στη φάση των ομίλων. Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα για ακόμα μία χρονιά. Από την άλλη η Άστον Βίλα εξασφάλισε την έξοδό της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά την κατάληψη της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα.

690 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Γιούνγκ Μπόις – Άστον Βίλα στοίχημα

Γιούνγκ Μπόις – Άστον Βίλα στοίχημα

Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα τους στο ελβετικό πρωτάθλημα, όντας στην τελευταία θέση χωρίς νίκη μετά από έξι αναμετρήσεις. Παρόλα αυτά κατάφεραν να διαψεύσουν τα προγνωστικά και να αποκλείσουν την Γαλατάσαραϊ στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο νίκες μάλιστα.

Από την άλλη η Άστον Βίλα ξεκίνησε ιδανικά με 3 νίκες σε 4 παιχνίδια, η τελευταία μάλιστα με εντυπωσιακή ανατροπή (3-2) απέναντι στην Έβερτον.

Αμφότερες έχουν δεχθεί γκολ σχεδόν σε όλα τα επίσημα παιχνίδια ενώ επίσης έχουν σκοράρει αρκετά.

Η εμπειρία της Γιουνγκ Μπόις θα μετρήσει αλλά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Επιλογή μας το ρισκαδόρικο Over 3,5 σε απόδοση 2.25 στη Novibet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 17/09/2024 7:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 17/09/2024 7:45 μμ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ OVER 3.5 2.25

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*