Προγνωστικά Σπεσιαλίστας

Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ προγνωστικά: Από εξάρα σε εξάρα θα γυρνάω

Μπάγερν Μονάχου - Ντιναμό Ζάγκρεμπ προγνωστικά

Έφτασε στοιχηματικοί μου φίλοι η μεγάλη μέρα που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουμε κάθε χρόνο. Η στιγμή που το κουπόνι ΟΠΑΠ γεμίζει για πρώτη φορά φέτος με τις αναμετρήσεις του Champions League.

Φυσικά, η φετινή έναρξη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης συνοδεύεται και με την προσμονή όλων μας να δούμε εάν θα μας συναρπάσει περισσότερο το νέο φορμάτ.

Εμείς σήμερα, αφού ετοιμάσουμε, ένεκα της ημέρας, τις βαυαρικές μπύρες και τις πίτσες μας, θα στρέψουμε το βλέμμα μας στη φιλοξενία -τύπου καλώς τα παιδιά- της Μπάγερν Μονάχου στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 

Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ στοίχημα

Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί έχει ξεκινήσει τη σεζόν φανταστικά, δείχνοντας μέχρις στιγμής πως έχει ξεπεράσει τις περσινές παθογένειες που υπήρχαν. Έχει κάνει το απόλυτο στα προγνωστικά στοιχήματος, μετρώντας 4/4 νίκες και έχοντας σκοράρει 15 φορές!

Μπάγερν Μονάχου - Ντιναμό Ζάγκρεμπ στοίχημα

Μάλιστα, στο τελευταίο της ματς φιλοδώρησε τη Χόλσταϊν με 6 γκολ, με τον Χάρι Κέιν να να βρίσκει δίχτυα τρεις φορές. Με αυτόν τον τρόπο ο Άγγλος κεντρικός επιθετικός έφτασε τα 7 γκολ στις 6 φετινές συμμετοχές του με την Μπάγερν και την εθνική Αγγλίας. 

Από την άλλη μεριά, η Ντιναμό επιστρέφει στο Champions League έπειτα από δύο χρόνια και μάλιστα αποκλείοντας στα προκριματικά την αξιόλογη Καραμπάγκ. Εντός των συνόρων τα πήγαινε εξαιρετικά μέχρι το περασμένο σαββατοκύριακο. 

Μέχρι τότε η ομάδα του Ζάγκρεμπ μετρούσε σε 5 αναμετρήσεις 4 νίκες και ένα «Χ», όμως το Σάββατο που μας πέρασε έφαγε μία πολύ δυνατή «σφαλιάρα» από τη Χάιντουκ. Παρά το γεγονός πως ήταν ανώτερη δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ και η ομάδα του Σπλιτ με ένα γκολ του γνώριμου στα μέρη μας Λιβάγια πήρε ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο.

Όσον αφορά με το σημερινό ματς θεωρώ περιττό να αναφέρω ποια ομάδα είναι καλύτερη και ποιος είναι το φαβορί. Μία γύρα στις στοιχηματικές εταιρίες μπορεί να πείσει και τον μεγαλύτερο εχθρό της Μπάγερν για το ποιος θα πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς. 

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μάλιστα, όπως πιθανότατα καταλάβατε και από τον τίτλο πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να κερδίσουν και με μεγάλη διαφορά. Βέβαια, με το 1 (-2,75) να προσφέρεται από τη Stoiximan σε απόδοση 2.22 πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε περισσότερο. Μία χαρά μας κάνει, για αρχή, η συγκεκριμένη απόδοση. 

Από’ κει και πέρα, δεν γίνεται να μην λάβουμε υπόψη μας και τη δαιμονιώδη φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Κέιν. Θεωρώ ότι το «κανόνι» των Βαυαρών θα τρυπήσει και σήμερα τα δίχτυα, όμως το 2+ γκολ παίζει στο χαμηλό 2.37. 

Συνεπώς, θα ελιχθούμε λίγο και θα ποντάρουμε στο να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 4.50. Επιπλέον, με το χατ τρικ να είναι πάντα πολύ ρισκαδόρικο, μία πολύ καλή επιλογή είναι και οι τελικές του στην εστία. Τρίτη μας επιλογή λοιπόν για σήμερα το 3+ σου στην εστία σε απόδοση 2.65

Τέλος, δεν γίνεται σε μέρα Champions League να μην ρίξουμε και ένα ποντάρισμα σε ένα δυνατό fun bet. Η παρουσία του Τζαμάλ Μουσιάλα στη βασική ενδεκάδα της Μπάγερν δεν περνάει ποτέ αδιάφορη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ομάδας του Κομπανί και φέτος διαπρέπει με τις εμφανίσεις του και βρίσκεται πολύ συχνά στον πίνακα των σκόρερ. Με δεδομένο ότι η Ντιναμό θα επιδιώξει να αμυνθεί μαζικά με τις γραμμές τις πολύ χαμηλά είναι πολύ πιθανό να δούμε τους παίκτες της Μπάγερν να δοκιμάζουν τα πόδια τους εκτός περιοχής. 

Σε μία τέτοια συνθήκη και με δεδομένο ότι αγωνίζεται πλέον κυρίως στο «10», ο Μουσιάλα μοιάζει ο ιδανικός υποψήφιος για να σκοράρει έξω από το «κουτί». Τέταρτη και τελευταία μας επιλογή για σήμερα το να σκοράρει ο 21χρονος με σουτ έξω από την περιοχή σε απόδοση 9.00.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

CHAMPIONS LEAGUE - 17/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
CHAMPIONS LEAGUE - 17/09/2024 10:00 μμ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 1 (-2,75) 2.22
CHAMPIONS LEAGUE - 17/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
CHAMPIONS LEAGUE - 17/09/2024 10:00 μμ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΚΕΙΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ 4.50
CHAMPIONS LEAGUE - 17/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
CHAMPIONS LEAGUE - 17/09/2024 10:00 μμ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΚΕΙΝ 3+ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ 2.65
CHAMPIONS LEAGUE - 17/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
CHAMPIONS LEAGUE - 17/09/2024 10:00 μμ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΜΟΥΣΙΑΛΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 9.00

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*