Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ προγνωστικά: Κάνουν… δωράκια οι «πολίτες»

Σωτηρακόπουλος Προγνωστικά Champions League

Αφού πήραμε μία γερή δόση χθες με πολύ χορταστικά ματς, το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται απόψε με έξι ακόμη αναμετρήσεις. Εξ αυτών, έχω ξεχωρίσει δύο για τα προγνωστικά στοιχήματος, αμφότερες με ώρα έναρξης τις 22:00.

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ στοίχημα

Στο «Έτιχαντ» η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί την Ίντερ. Οι δύο τους φυσικά είχαν συνθέσει το ζευγάρι του τελικού της διοργάνωσης το 2023. Οι «πολίτες» έχουν κάνει εξαιρετική εκκίνηση στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Ανάλογη πορεία θέλουν να ακολουθήσουν και στο Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα είναι το φαβορί για τη νίκη απόψε. Εντούτοις, θα προτιμήσω να ποντάρω στο G/G σε απόδοση 1.80 στο κουπόνι ΟΠΑΠ.

ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η Σίτι έχει κρατήσει μόνο σε ένα από τα πέντε φετινά παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης ανέπαφη εστία, αυτό με την Τσέλσι, και γενικότερα η αμυντική της γραμμή υποπίπτει σε πολλά και αβίαστα λάθη. Η Ίντερ δεν θα χρειαστεί πολύ για να σκοράρει, ιδίως αν οι «πολίτες» συνεχίσουν να κάνουν δώρα, όπως αυτό του Σαββάτου κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ προγνωστικά

Παράλληλα, περιμένω πως το Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ θα έχει αρκετά γκολ. Η επιλογή του Νούρι Σαχίν για την άκρη του πάγκου της Μπορούσια προς το παρόν έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Δύο νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός της σε τρεις αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα, ενώ προέρχεται από το 4-2 επί της Χαϊντενχάιμ την περασμένη Παρασκευή, σε ένα ματς που ξεδίπλωσε τις επιθετικές αρετές της.

Παρόμοιο αγωνιστικό στιλ έχει βέβαια και η Κλαμπ Μπριζ, η οποία αν και έκανε κακό ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις (0-1-2), συμπλήρωσε το Σάββατο τέσσερις διαδοχικές νίκες και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας στο Βέλγιο. Σε επτά αγώνες έχει 12 γκολ ενεργητικό και έξι παθητικό, ενώ μετρά τέσσερα Over 2,5 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Προς τα εκεί θα κινηθώ και στο αποψινό, μία επιλογή που στηρίζεται επίσης στην παράδοση των αναμετρήσεων μεταξύ Κλαμπ Μπριζ και Ντόρτμουντ (6/8 Over 2,5) και προσφέρεται στο 1.72 από τη Novibet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 18/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 18/09/2024 10:00 μμ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΝΤΕΡ G/G 1.80
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 18/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 18/09/2024 10:00 μμ ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ OVER 2,5 1.72

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*