Προγνωστικά Over/Under

Μπολόνια – Σαχτάρ προγνωστικά: Πληρώνουν τα γκολ της πρωτάρας

Μπολόνια – Σαχτάρ προγνωστικά

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Μπολόνια η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την ουκρανική Σαχτάρ σε μία αναμέτρηση που κεντρίζει το ενδιαφέρον μας από το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Οι δύο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Από την μία το σύνολο του Βιτσέντζο Ιταλιάνο συμμετέχει για παρθενική φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ενώ από την άλλη, η Σαχτάρ θεωρείται μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων, με συνεχόμενες παρουσίες τα τελευταία χρόνια.

690 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μπολόνια – Σαχτάρ στοίχημα

Μπολόνια – Σαχτάρ στοίχημα

Αμφότερες έχουν ξεκινήσει μέτρια την χρονιά. Οι Ιταλοί παραμένουν χωρίς νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχοντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα εκείνη από τη Νάπολι στον ιταλικό νότο.

Οι Ουκρανοί βρίσκονται ήδη τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή, αφού έχουν δύο ήττες στους πρώτους τους πέντε αγώνες στο εγχώριο πρωτάθλημα. Πέρυσι είχαν πολύ τίμια παρουσία στην φάση των ομίλων, ενώ από τις τρεις νίκες που έκαναν, η μία ήταν κόντρα στα προγνωστικά στοιχήματος απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Μέχρι τώρα η περσινή 5η στη βαθμολογία της Ιταλίας Μπολόνια, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια ενώ μόνο σε ένα δεν σκόραρε. Και η Σαχτάρ δεν επιδεικνύει ιδιαίτερη αμυντική συνέπεια έχοντας δεχθεί πέντε γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα Ουκρανίας.

Θεωρούμε πως η Μπολόνια θα κάνει ένα ξέσπασμα επιτέλους στη χρονιά, όμως δύσκολα να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Επιλογή μας το Over 2,5 σε απόδοση 2.05 στον Stoiximan.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 18/09/2024 7:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 18/09/2024 7:45 μμ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ OVER 2,5 2.05

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*