Οι τελευταίες εξελίξεις με Λιβάι Γκαρσία

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες της ενόψει της αναμέτρησης με την Athens Καλλιθέα, με την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον.

Το κατά πόσο θα τον επηρεάσει το πρόβλημα που παρουσίασε αναμένεται να εξετάσουν στην ΑΕΚ προκειμένου να αντιληφθούν αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις και αποκλείστηκε τελευταία στιγμή από την ενδεκάδα πριν το ματς με το Βόλο. Είναι δεδομένο ότι η ανησυχία είναι τεράστια καθώς πρόκειται για βασική επιλογή του προπονητή της Ένωσης.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET!

Δεδομένα, η παρουσία του επιθετικού ενισχύει τους «κιτρινόμαυρους» σε ό,τι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος και είναι ένας επιπλέον λόγος που αναμένεται να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση ώστε να αποτραπεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο υποτροπής.

Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν ήδη τα γνωστά προβλήματα με τις απουσίες Λαμέλα, Οντουμπάτζο και Γκατσίνοβιτς, ενώ και ο Μπρινιόλι δεν έχει προλάβει ακόμα να επανέλθει στις προπονήσεις. Συνεπώς, ούτε να σκέφτονται δε θέλουν, το να πάρει αρνητική τροπή η υπόθεση του θηριώδους φορ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα