Η Betsson Χρυσή Χορηγός του Άρη Midea BC για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Με ιδιαίτερη χαρά, η Betsson ανακοινώνει τη συνέχεια της χορηγίας προς τον Άρη Midea BC, ως Χρυσή Χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στο πλαίσιο της τριετούς χορηγικής συμφωνίας που είχε ανακοινωθεί, η Betsson ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη σχέση της με τον «Αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ τόσο μέσα στο παρκέ του Παλέ όσο και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Betsson είναι η έμπρακτη υποστήριξη του ελληνικού αθλητισμού και σε συνεργασία με τον Άρη Midea BC, μία από τις πιο ιστορικές και εμβληματικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, προχωράμε στον 2ο χρόνο της χορηγίας.

Ενδυναμώνουμε τη σχέση μεταξύ Betsson και Άρη, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του «Αυτοκράτορα».

Η Betsson προγραμματίζει κοινωνικές πρωτοβουλίες εντός και εκτός γηπέδου που θα αφήσουν αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία προωθώντας τις αξίες του αθλητισμού και την κοινωνική προσφορά πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους αθλητές και την διοίκηση του Άρη.

Ο Managing Director της Betsson.gr, Θάνος Μαρίνος, τόνισε από την πλευρά του για την συνεργασία με την ΚΑΕ Άρης Midea:

«Ο Άρης και η Betsson έχουν έρθει πολύ κοντά μετά τον πρώτο χρόνο της χορηγίας και είναι μεγάλη μας χαρά που αποτελούμε μέρος της ιστορικής ομάδας του Άρη και συνεχίζουμε για δεύτερο χρόνο την χορηγία μας στον Αυτοκράτορα! Είναι πολύ σημαντικό για την Betsson να έχει χορηγίες σε ομάδες με ιστορία και παρελθόν και να μοιραζόμαστε κοινές αξίες και ηθικούς κώδικες στις χορηγικές μας συνεργασίες στην Ελληνική αγορά. Έχουμε βρει απέναντί μας, στην διοίκηση και στις δομές του Άρη, ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και την Θεσσαλονίκη και έχουμε άψογη συνεργασία».

Σχετικά νέα