Προγνωστικά Over/Under

Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα προγνωστικά: Ανοιχτό ματς στο Βελιγράδι

Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα προγνωστικά

Με έξι παιχνίδια κλείνει η πρώτη αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Σερβία ο Ερυθρός Αστέρας θα φιλοξενήσει την Μπενφίκα η οποία έχει πλέον στον πάγκο της τον Μπρούνο Λάζε.

Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα στοίχημα

Οι γηπεδούχοι παίζουν μπάλα μόνοι τους στο πρωτάθλημα, αφού είναι πρώτοι στη βαθμολογία και μάλιστα αήττητοι μετά από επτά στροφές. Στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά στοιχήματος και απέκλεισαν την Μπόντο Γκλιμτ.

Από την άλλη, κακό ξεκίνημα έχουν κάνει οι «αετοί» στο πρωτάθλημα καθώς μετρούν ήδη δύο απώλειες βαθμών σε πέντε παιχνίδια. Ο λόγος αυτός ήταν και το τέλος της συνεργασίας με τον Ρότζερ Σμιντ. Το ντεμπούτο του Λάζε ήταν θετικό με μία νίκη με 4-1 κόντρα στη Σάντα Κλάρα παρά το γεγονός πως η Μπενφίκα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

690 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Και οι δύο σύλλογοι είναι φύσει επιθετικοί οπότε πάμε σε ένα παιχνίδι «πάνω-κάτω» με την πιθανότητα να μπουν αρκετά γκολ να είναι μεγάλη. Επιλογή μας το Over 2,5 σε απόδοση 1.74.

Μπρεστ – Στουρμ Γκρατς στοίχημα

Στην ίσως λιγότερο λαμπερή αναμέτρηση στο κουπόνι ΟΠΑΠ, η περσινή έκπληξη του γαλλικού πρωταθλήματος, Μπρεστ, θα υποδεχθεί την νταμπλούχο Αυστρίας, Στουρμ Γκρατς.

Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με μία νίκη και τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια. Το ανάποδο ισχύει για τους Αυστριακούς, οι οποίοι απολαμβάνουν την πρώτη θέση με τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια.

Μπρεστ – Στουρμ Γκρατς στοίχημα

Σίγουρα και για τις δύο ομάδες η συμμετοχή στη διοργάνωση αποτελεί μία γιορτή για εκείνες και τους οπαδούς τους. Δεδομένης της δυναμικής τους, αλλά κυρίως του ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου των ανταγωνιστών, δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν βαθμούς στην διοργάνωση.

Λογικά θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι στην έδρα της Μπρεστ και με το σκεπτικό αυτό ποντάρουμε στο Under 2,5 σε απόδοση 1.93.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 19/09/2024 7:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 19/09/2024 7:45 μμ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ OVER 2,5 1.74
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 19/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 19/09/2024 10:00 μμ ΜΠΡΕΣΤ ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ UNDER 2,5 1.93

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*