Προγνωστικά Σπεσιαλίστας

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λειψία προγνωστικά: «Ξύλο» και θέαμα στη Μαδρίτη

Όσο καλή ήταν από άποψη θεάματος και στοιχήματος η πρώτη μέρα της πρώτης αγωνιστικής του Champions League, άλλο τόσο κακή ήταν η δεύτερη. 

Σήμερα όμως θα επανέλθουμε στην κανονικότητα, αφού στο κουπόνι ΟΠΑΠ παίζουν μπάλα αρκετά πολύ μεγάλα ματς. Εμείς προσγειωνόμαστε στη Μαδρίτη και πάμε να επιστρέψουμε στα ταμεία. 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λειψία στοίχημα

Η Ατλέτικο έχει ξεκινήσει με δυναμικό τρόπο τη σεζόν, βάσει αποτελεσμάτων, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα πατήσει γκάζι. Σε αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές είναι αήττητη μετρώντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. 

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λειψία στοίχημα 

Αυτό βέβαια που κάνει τη διαφορά φέτος για τους «ροχιμπλάνκος» είναι η αποτελεσματικότητα της ανασταλτικής τους λειτουργίας. Μέχρι στιγμής έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ στα προγνωστικά στοιχήματος, αμφότερα την πρώτη αγωνιστική της La Liga κόντρα στη Βιγιαρεάλ. 

Καλό ξεκίνημα στη σεζόν έχει κάνει και η Λειψία, όμως με μία πολύ σημαντική διαφορά σε σχέση με την Ατλέτικο. Σε μεγάλα διαστήματα στις αναμετρήσεις της είναι πάρα πολύ αναποτελεσματική. 

Ενδεικτικό είναι το τελευταίο της ματς κόντρα στην Ουνιόν, όπου είχε την κατοχή της μπάλας και τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει την ομάδα του Βερολίνου. Με αυτόν τον τρόπο παρέμεινε αήττητη εντός των συνόρων, αλλά παράλληλα δεν κατάφερε να κάνει το 3/3. 

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Όπως καταλαβαίνετε έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ αμφίρροπο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τρομερές δυνατότητες, αλλά δεν έχουν πιάσει ακόμα το πικ της απόδοσής τους. 

Η ομάδα της Μαδρίτης δίνεται από τις στοιχηματικές εταιρίες δίκαια στα μάτια μου ως το φαβορί, όμως θεωρώ πολύ δύσκολο να κρατήσει το ανέπαφη την εστία της εάν η Λειψία δεν βρεθεί σε κακή μέρα. 

Χωρίς να ρισκάρουμε πολύ και παίρνοντας την κάλυψη του «Χ», πρώτη μας επιλογή για σήμερα το combo 1Χ+G/G σε απόδοση 2.10 στη Stoiximan

Από εκεί και πέρα, θα πάμε λίγο κόντρα στην στατιστική. Στα 8 από τα 9 τελευταία ματς της Ατλέτικο έχει επιβεβαιωθεί το Under 4,5 κάρτες. Ωστόσο, θεωρώ ότι σήμερα θα δούμε ένα ματς πολύ υψηλής έντασης, στο οποίο θα πέσει αρκετό ποδοσφαιρικό «ξύλο». 

Με αρκετό ρίσκο, η δεύτερη επιλογή μας για σήμερα είναι το Over 5,5 κάρτες στο 2.20.

Τέλος, με βάσει όσα ανέφερα πριν, το ματς θα έχει πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Έτσι, εάν οι ομάδες είναι εύστοχες είναι πολύ πιθανό να δούμε να επιβεβαιώνεται το Over 9,5 τελικές στην εστία, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.07.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 19/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 19/09/2024 10:00 μμ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΛΕΙΨΙΑ 1Χ+G/G 2.10
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 19/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 19/09/2024 10:00 μμ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΛΕΙΨΙΑ OVER 5,5 ΚΑΡΤΕΣ 2.20
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 19/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 19/09/2024 10:00 μμ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΛΕΙΨΙΑ OVER 9,5 ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ 2.07

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*