Το στοίχημα της Ημέρας

Αλαβές – Σεβίλλη προγνωστικά: Δύσκολη έξοδος για τους Σεβιγιάνους

Αλαβές - Σεβίλλη προγνωστικά

Τέλος λοιπόν στην πρώτη -γεμάτη- εβδομάδα του νέου Champions League. Χορτάσαμε μπάλα τις τρεις προηγούμενες ημέρες, όμως τα καλύτερα έπονται αφού ήταν μόλις η πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης! Σαββατοκύριακο απλώνεται μπροστά μας και τα πρωταθλήματα βρίσκονται ξανά στις επάλξεις. Μία από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζει στο κουπόνι ΟΠΑΠ σήμερα, είναι αυτή που ανοίγει την αγωνιστική της La Liga ανάμεσα σε Αλαβές και Σεβίλλη.

Αλαβές – Σεβίλλη στοίχημα

Μάλλον πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πια πως, δυστυχώς, η Σεβίλλη αλλάζει στάτους. Την τελευταία διετία δεν πατά καθόλου καλά στα πόδια της ενώ έφτασε και πολύ κοντά στον υποβιβασμό! Στο φετινό πρωτάθλημα, της πήρε πέντε αγωνιστικές για να βρει το πρώτο της τρίποντο και μάλιστα με αρκετό άγχος. Κέρδισε με 1-0 τη Χετάφε το Σάββατο με τον… γερόλυκο, Χεσούς Νάβας, να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 23’. Νωρίτερα είχε γλιτώσει από δοκάρι, ενώ μετά το προβάδισμά της οι παίκτες της αστόχησαν σε αρκετές περιπτώσεις και δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο τέρμα για να κλειδώσει τη νίκη. Τελικά όμως δεν χρειάστηκε, αφού άντεξε στην πίεση των φιλοξενούμενων κι έφτιαξε την ψυχολογία της.

Την ίδια ώρα, η Αλαβές έχανε για δεύτερη φορά στη σεζόν σε ένα θεαματικό ματς στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ με 3-2. Πάντως, οι σημερινοί γηπεδούχοι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με τους επτά βαθμούς που έχουν μαζέψει μέχρι τώρα, έχοντας βγάλει και σπουδαίο διπλό στη Χώρα των Βάσκων κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ!

ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η αποψινή μεταξύ τους κόντρα μοιάζει ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα. Θεωρούμε πιο κοντά στο τρίποντο τους γηπεδούχους της Αλαβές, όμως είμαστε κι αρκετά επιφυλακτικοί αφού η Σεβίλλη, στην καλή της μέρα, μπορεί να περάσει εύκολα από τη Βιτόρια. Τα «2-3 γκολ» μας καλύπτουν στο 1.94 του Pamestoixima ενώ, ως fun bet, κρατήσαμε για τα προγνωστικά στοιχήματος το 4.65 της ενισχυμένης απόδοσης για την ισοπαλία σε συνδυασμό με τα Over 8,5 κόρνερ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

LA LIGA - 20/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
LA LIGA - 20/09/2024 10:00 μμ ΑΛΑΒΕΣ ΣΕΒΙΛΛΗ 2-3 ΓΚΟΛ 1.94
LA LIGA - 20/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
LA LIGA - 20/09/2024 10:00 μμ ΑΛΑΒΕΣ ΣΕΒΙΛΛΗ X & OVER 8,5 ΚΟΡΝΕΡ 4.65

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*