Προγνωστικά Σπεσιαλίστας

Κάλιαρι – Έμπολι προγνωστικά: Η Ουντινέζε της φετινής σεζόν

Κάλιαρι - Έμπολι προγνωστικά

Δεν θα γευτούμε πολλές φορές ακόμα μέσα στη χρονιά τη χαρά να έχουμε στο κουπόνι ΟΠΑΠ  για τρεις σερί ημέρες παιχνίδια Champions League. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ήμασταν αρκετά τυχεροί για τα όσα είδαμε τις προηγούμενες τρεις μέρες.

Στα φρέσκα τώρα, οι σημερινοί αγώνες είναι λίγοι, όπως κάθε Παρασκευή, ωστόσο η Serie A και συγκεκριμένα η αναμέτρηση της Κάλιαρι με την Έμπολι έρχεται να μας λύσει τα χέρια. 

Κάλιαρι – Έμπολι στοίχημα

Κάλιαρι - Έμπολι στοίχημα 

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει αρκετά άσχημα τη σεζόν. Παρά το «Χ» της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Ρόμα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο απολογισμός των δύο βαθμών σε τέσσερις αναμετρήσεις είναι κάκιστος, όμως ακόμα χειρότερη είναι η εικόνα της Κάλιαρι στον αγωνιστικό χώρο. 

Ενδεικτικό είναι και το γεγονός πως αυτή την ώρα οι στοιχηματικές εταιρίες την έχουν χρίσει ως το δεύτερο φαβορί πίσω από τη Βενέτσια για να τερματήσει στις τρεις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Από την άλλη μεριά, η Έμπολι έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα για τα δεδομένα της. Μπορεί να έχει έρθει ήδη αντιμέτωπη με δύο από τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος (νίκη κόντρα στη Ρόμα και ισοπαλία ενάντια στη Γιουβέντους), ωστόσο η βαθμολογική συγκομιδή της είναι πάρα πολύ καλή. 

Οι τρεις ισοπαλίες της στα πρώτα τέσσερα ματς θυμίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την περσινή χρονιά της Ουντινέζε, η οποία τελείωσε τη σεζόν με συνολικά 19 «Χ». Παρόλα αυτά, η βασική διαφορά τους είναι ότι η Έμπολι δεν κατεβαίνει στα ματς της με στόχο να «χαλάσει» το παιχνίδι των αντιπάλων. 

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Αντιθέτως, ακολουθεί το δικό της τακτικό πλάνο και εστιάζοντας στην ανασταλτική της λειτουργία παίρνει σημαντικά αποτελέσματα. Σήμερα όμως θεωρώ πως έρχεται αντιμέτωπη με μία ομάδα που δεν έχει περιθώρια για άλλη ήττα. 

Αυτό μας οδηγεί και στην πρώτη μας επιλογή. Η Έμπολι είναι ανώτερη, η Κάλιαρι δεν χάνει. Τι κάνει λοιπόν «νιάου, νιάου» στα κεραμίδια; Η ισοπαλία η οποία προσφέρεται από τη Stoiximan σε απόδοση 3.20.

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι αμφότερες δεν διαθέτουν και καμία αξιόλογη επιθετική γραμμή, την ίδια ώρα που επιβεβαιώνουν πολύ συχνά στις αναμετρήσεις τους το Under 2,5, τα σενάρια είναι δύο -εάν πάρουμε ως δεδομένο το «Χ»-. Είτε το ματς θα λήξει 0-0, είτε 1-1. Για όποιον λοιπόν θέλει να ρισκάρει λίγο παραπάνω, η «λευκή» ισοπαλία παίζει σε απόδοση 7.30.

Τέλος, ρίχνοντας μία ματιά στη στατιστική, και στις 5 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις βγήκαν λιγότερες από 5 κάρτες. Το ίδιο συνέβη και στα 10 προηγούμενα ματς της Έμπολι, αλλά και στα 7 από τα 8 τελευταία της Κάλιαρι. 

Κλείνουμε λοιπόν, με το να βγουν λιγότερες από 5 κάρτες σε απόδοση 1.90.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

SERIE A - 20/09/2024 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SERIE A - 20/09/2024 7:30 μμ ΚΑΛΙΑΡΙ ΕΜΠΟΛΙ Χ 3.20
SERIE A - 20/09/2024 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SERIE A - 20/09/2024 7:30 μμ ΚΑΛΙΑΡΙ ΕΜΠΟΛΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 0-0 7.30
SERIE A - 20/09/2024 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SERIE A - 20/09/2024 7:30 μμ ΚΑΛΙΑΡΙ ΕΜΠΟΛΙ UNDER 4,5 ΚΑΡΤΕΣ 1.90

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*