Στην προπόνηση εκτάκτως ο Καρυπίδης!

Μπροστά στο κρίσιμο «σταυροδρόμι» που βρέθηκε ο Άρης, κρίθηκε αναγκαία η παρέμβαση του προέδρου του προκειμένου να δώσει τον παλμό για τις εξελίξεις.

Επίσκεψη του Θεόδωρου Καρυπίδη αναμένεται στη σημερινή προπόνηση της ομάδας (20/09). Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, με αυτή του την ενέργεια θέλει να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Επίσης, θέλει να δώσει ψυχολογική ενίσχυση για τη δύσκολη συνέχεια, παράλληλα όμως να καταστήσει σαφές ότι οι «κίτρινοι» πρέπει να προσεγγίσουν το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό στοχεύοντας στη νίκη.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET!

Τα προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση χρίζουν φαβορί τους «ερυθρόλευκους» και ο Άρης θα κληθεί να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τα ανατρέψει και να πάρει τη νίκη.

Ο σύλλογος έχασε βαθμούς εκτός προγράμματος με Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ, συνεπώς θα πρέπει να υπάρχει και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού του Άκη Μάντζιου και των ποδοσφαιριστών του.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα