Προγνωστικά Over/Under

Βαλένθια – Χιρόνα προγνωστικά: Τελευταίο χαρτί για τον Μπαράχα

Βαλένθια – Τζιρόνα προγνωστικά:

Με ένα πολύ σημαντικό στο κουπόνι ΟΠΑΠ συνεχίζεται η δράση στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Στο «Μεστάγια» η Βαλένθια θα φιλοξενήσει την περσινή έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, Χιρόνα.

Βαλένθια – Χιρόνα στοίχημα

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει απογοητευτικά την χρονιά. Ήδη μετράνε τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια σε ένα ομολογουμένως δύσκολο πρόγραμμα. Ο Ρούμπεν Μπαράχα βρίσκεται σε δεινή θέση μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, καθώς και την κακή εικόνα της ομάδας, η οποία μοιάζει χωρίς ιδέες κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Η γκρίνια και η πίεση από τους οπαδούς εντείνεται οπότε δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το παιχνίδι αυτό αποτελεί «τελικό» για το μέλλον του Ισπανού προπονητή.

Από την άλλη, η ομάδα του Μίτσελ προέρχεται επίσης από ήττα στο πρωτάθλημα. Μεσοβδάδα βέβαια, στην παρθενική της εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετώπισε την Παρί και εμφάνισε πολύ καλά στοιχεία. Μάλιστα, έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος έπειτα από τραγικό λάθος του Γκατσανίγκα. Η Χιρόνα μπορεί να απέχει από την περσινή εντυπωσιακή έκδοση της, παρόλα αυτά έχει βάλει λιγότερη αφέλεια στο παιχνίδι της.

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι στο «Μεστάγια». Η Βαλένθια καίγεται για βαθμούς και στο ενδεχόμενο να ανοίξει πολύ το παιχνίδι, δεν θα έχει πολλές ελπίδες απέναντι στο σύνολο του Μίτσελ. Από την άλλη είναι η πρώτη φορά που οι φιλοξενούμενοι έχουν να διαχειριστούν τις μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οπότε ίσως χάνουν σε φρεσκάδα. Επιλογή μας το Under 2,5 σε απόδοση 1.82 στον Stoiximan.

Άρης – Ολυμπιακός στοίχημα

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Stoiximan Super League είναι εκείνο μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι δύο ομάδες έρχονται από στραβοπάτημα την προηγούμενη αγωνιστική. Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν 3-2 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στα προγνωστικά στοιχήματος έμειναν στη «λευκή ισοπαλία» (0-0) με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο.

Άρης – Ολυμπιακός στοίχημα

Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις των δύο αντιπάλων προσφέρουν τόσο γκολ όσο και συγκινήσεις μέχρι τέλους. Το γεγονός πως το γήπεδο του Άρη θα είναι για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά με κόσμο θα δώσει φτερά στους παίκτες για ένα ντέρμπι με τα όλα του. Από την στιγμή μάλιστα που προέρχονται από γκέλες αμφότεροι, θα βγάλουν στο χορτάρι την ποιότητά τους για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Επιλογή μας στο ντέρμπι του Χαριλάου το Over 2,5, το οποίο πληρώνει 1.85.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 21/09/2024 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 21/09/2024 7:30 μμ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΤΖΙΡΟΝΑ UNDER 2,5 1.82
STOIXIMAN SUPER LEAGUE - 21/09/2024 8:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE - 21/09/2024 8:00 μμ ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER 2,52 1.85

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*