Προγνωστικά Σπεσιαλίστας

Λεβαδειακός – ΟΦΗ προγνωστικά: Μεγάλο το πρέπει για τους Κρητικούς

Όπως ακριβώς συνέβη χθες, έτσι και σήμερα, το κουπόνι ΟΠΑΠ είναι γεμάτο από ματσάρες με τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Εμείς ανάμεσα σε όλες αυτές τις σπουδαίες αναμετρήσεις θα στρέψουμε το βλέμμα μας στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Super League 1. 

Λεβαδειακός – ΟΦΗ στοίχημα

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Βέβαια, ο στόχος τους δεν είναι ούτε το να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο, αλλά ούτε το να πάρουν βαθμούς από το Bog-5. 

Ο πραγματικός τους στόχος, όπως άλλωστε γνωρίζουν όλοι, είναι η παραμονή στην κατηγορία και για να συμβεί αυτό αρκούν ορισμένα καλά αποτελέσματα ενάντια στις ομάδες που έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες. 

Στην αντίπερα όχθη, ο ΟΦΗ μπορεί να μην έκανε και το πιο ιδανικό ξεκίνημα στα προγνωστικά στοιχήματος, ωστόσο είναι ένας σύλλογος που διαθέτει ένα εξαιρετικό οργανόγραμμα και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. 

Προφανώς και αυτό δεν είναι αρκετό για να μπορέσει μία ομάδα να βελτιωθεί αγωνιστικά και να διεκδικήσει ενδεχομένως και κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο η δουλειά που γίνεται από τον Τραϊανό Δέλλα και τους συνεργάτες του φαίνεται πως οδηγούν τους Κρητικούς στο δρόμο προς την επιτυχία. 

Ενδεικτικό της αγωνιστικής βελτίωσης του ΟΦΗ είναι η πολύ σημαντική νίκη του την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Άρη. 

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Τώρα όσον αφορά το σημερινό ματς προφανώς και το φαβορί για το τρίποντο είναι οι φιλοξενούμενοι, όμως θεωρώ ότι θα δούμε ένα αρκετά κλειστό ματς. Ο Λεβαδειακός δεν πρόκειται να προσπαθήσει να παίξει στο ρυθμό των φιλοξενούμενων. 

Συνεπώς, θα ταμπουρωθεί και ενδεχομένως θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, κατά πάσα πιθανότητα χωρίς αποτέλεσμα. Πρώτη μας επιλογή λοιπόν για σήμερα το 2+Under 4,5 σε απόδοση 3.00 στη Stoiximan.

Επιπλέον, όταν μιλάμε για τις αναμετρήσεις του ΟΦΗ πρέπει πάντα να υπολογίζουμε και στον Ταξιάρχη Φούντα. Ο Έλληνας επιθετικός ήρθε κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για να ενισχύσει τους Κρητικούς και να δώσει έναν άλλο αέρα στη γραμμή κρούσης του συλλόγου. 

Με τη νέα του ομάδα έχει καταγράψει δύο συμμετοχές, έχοντας παράλληλα σκοράρει μία φορά και όποιος τον έχει δει να αγωνίζεται μπορεί να καταλάβει και το τι μπορεί να προσφέρει, αλλά και το πόσο υπολογίζει ο Δέλλας στις ικανότητές του.

Δεύτερη και τελευταία μας επιλογή για σήμερα λοιπόν το να σκοράρει ο Φούντας σε απόδοση 4.50.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

SUPER LEAGUE - 22/09/2024 4:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SUPER LEAGUE - 22/09/2024 4:30 μμ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΦΗ 2+UNDER 4,5 3.00
SUPER LEAGUE - 22/09/2024 4:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SUPER LEAGUE - 22/09/2024 4:30 μμ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΦΗ ΓΚΟΛ ΦΟΥΝΤΑΣ 4.50

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*