Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Χάντερσφιλντ – Μπλάκπουλ στοίχημα: Έχει γκολ στην Α Αγγλίας

Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Τρίτη σήμερα και εν αναμονή του επόμενου διημέρου (Τετάρτη – Πέμπτη) κατά το οποίο θα ανοίξει η αυλαία στο ανανεωμένο Γιουρόπα Λιγκ με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, θα ασχοληθώ με δύο παιχνίδια από τη League One στην Αγγλία. Φυσικά έχουμε αγωνιστική δράση και στο Carabao Cup, καθώς τούτη την εβδομάδα ολοκληρώνεται ο 3ος γύρος, αλλά δεν με ελκύει κάτι από στοιχηματικής πλευράς.

Χάντερσφιλντ – Μπλάκπουλ προγνωστικά

Ξεκινάω λοιπόν από το Χάντερσφιλντ – Μπλάκπουλ, αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα εσχάτως. Οι γηπεδούχοι έπειτα από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, έχουν πάρει την κάτω βόλτα το τελευταίο διάστημα και έχουν τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα (1-0-4). Αντιθέτως, από την στιγμή που ο Στιβ Μπρους ανέλαβε τις τύχες της Μπλάκπουλ, η εικόνα της έχει αλλάξει προς το καλύτερο και σε τέσσερα παιχνίδια έχει τρεις νίκες (3-0-1). Αν κάτι πάντως έχουν κοινό οι δύο αντίπαλοι, είναι ότι τα ματς τους έχουν γκολ. Συγκεκριμένα, η Χάντερσφιλντ τρέχει σερί με πέντε Over 2,5, ενώ η Μπλάκπουλ έχει 9/10 Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, τα επτά σε συνδυασμό με το Goal/Goal. Κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί απόψε και για αυτό κρατάω το G/G στο 1.70 της Novibet.

Λέιτον Όριεντ – Πιτέρμπορο προγνωστικά

Γκολ βλέπω βέβαια να έχουμε και στο Λέιτον Όριεντ – Πιτέρμπορο. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (τέσσερις σερί ήττες), έχουν βρει πλέον τα πατήματά τους και το Σάββατο πανηγύρισαν τεράστια νίκη στην έδρα της Στόκπορτ, τη δεύτερη στη σειρά στη Λιγκ 1. Από νικηφόρο αποτέλεσμα προέρχεται και η Πιτέρμπορο, η οποία κέρδισε 3-2 την Μπρίστολ Ρόβερς και επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δύο αγωνιστικές. Παραδοσιακά, οι μάχες μεταξύ των δύο ομάδων έχουν γκολ (17/20 Goal/Goal) και περιμένω να συνεχιστεί αυτό και απόψε. Άλλωστε αμφότερες έχουν πολύ καλή ψυχολογία μετά από τα αποτελέσματα του Σαββάτου. Στο 1.65 εδώ το G/G για τα προγνωστικά στοιχήματος.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

Α ΑΓΓΛΙΑΣ - 24/09/2024 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Α ΑΓΓΛΙΑΣ - 24/09/2024 9:45 μμ ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ G/G 1.70
Α ΑΓΓΛΙΑΣ - 23/09/2024 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Α ΑΓΓΛΙΑΣ - 23/09/2024 9:45 μμ ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ G/G 1.65

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*