Προγνωστικά Σπεσιαλίστας

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή προγνωστικά: Όλα θα κριθούν μετά τα 90’

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναχαϊκή προγνωστικά

Μπορεί αυτές τις μέρες να δεσπόζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ οι εμβόλιμες αγωνιστικές των μεγάλων πρωταθλημάτων και οι αναμετρήσεις του Europa League, ωστόσο δυνατή μπάλα παίζουν και τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Φυσικά σε αυτόν τον γύρο δεν θα δούμε όλα τα μεγάλα ονόματα της Super League, όμως και πάλι η κληρωτίδα είχε κέφια και μας προσέφερε αρκετά μεγάλα ματς. Ένα εξ αυτών είναι και το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή. 

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή στοίχημα

Ο ΠΑΣ επέστρεψε στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας ύστερα από τέσσερις σεζόν, με την παρουσία των γιων του εμβληματικού προέδρου της ομάδας, Γιώργου Χριστοβασίλη, στο τιμόνι του συλλόγου να μην είναι μέχρι στιγμής και πολύ αποδοτική.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναχαϊκή στοίχημα

Δεν λέω τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι αποθαρρυντικά, όμως δύσκολα θα δούμε την ομάδα των Ιωαννίνων να πρωταγωνιστεί όταν στον βόρειο όμιλο βρίσκονται ο Ηρακλής και η ΑΕΛ. 

Στην αντίπερα όχθη, η Παναχαϊκή την περσινή σεζόν πέρασε από πολλά κύματα. Τη μία ήταν το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό και την άλλη έκανε πλάκα στα μπαράζ παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. 

Φέτος μπορούμε να πούμε -με επιφύλαξη- ότι η σεζόν θα κυλήσει λίγο πιο ήρεμα για τους Πατρινούς. Δεν θα φτάσουν μία ανάσα από την τρίτη κατηγορία, αλλά ούτε και θα μπορέσουν να κάνουν το παραπάνω βήμα. 

Με το πολύ μικρό δείγμα λοιπόν που έχουμε από του δύο συλλόγους θεωρώ ότι η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των γηπεδούχων. 

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με ομάδες που ακόμα και αν βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο δεν προσφέρουν και το καλύτερο θέαμα. Πόσο μάλλον λοιπόν σε αυτό το σημείο της σεζόν που σχεδόν κανείς δεν είναι στο 100%. 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θεωρώ ότι θα δούμε ένα κλειστό ματς με λίγα γκολ, το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να λήξει «Χ». Συνεπώς, πρώτη μας επιλογή είναι το combo Χ+Under 2,5 σε απόδοση 3.80 στη Stoiximan

Εάν πάρουμε ως δεδομένο ότι η αναμέτρηση θα λήξει ισόπαλη, θεωρώ απίθανο να δούμε κάποιο γκολ στα λεπτά της παράτασης. Οι ομάδες όπως ανέφερα και πριν δεν βρίσκονται ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελαν. 

Αυτό σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα έχουν δυνάμεις για να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι στην παράταση, οπότε η πρόκριση θα παιχτεί στα πέναλτι. Άπαξ και φτάσει εκεί το ματς όλα είναι πιθανά να συμβούν. Για αυτό συνήθως σε τέτοιες περιστάσεις προτιμώ να ποντάρω στα αουτσάιντερ. 

Δεύτερη επιλογή μας λοιπόν το να προκριθεί η Παναχαϊκή στα πέναλτι σε απόδοση 10.50.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 25/09/2024 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 25/09/2024 4:00 μμ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Χ+UNDER 2,5 3.80
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 25/09/2024 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 25/09/2024 4:00 μμ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ 10.50

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*