«Πονοκέφαλος» Μεντιλίμπαρ ενόψει Λυών

Σε γρίφο για δύσκολους λύτες τείνει να εξελιχθεί η διαμόρφωση της ενδεκάδας για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που εξετάζει όλες τις διαθέσιμες εναλλακτικές.

Η ώρα του Γιουρόπα Λιγκ έφτασε και ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει όπως τελείωσε την περασμένη σεζόν τον ευρωπαϊκό του κύκλο. Με μια μεγάλη επιτυχία και το ματς με τη Λυών είναι μια πρόκληση, με τον Βάσκο να θέλει η ομάδα του να ανατρέψει τα προγνωστικά στοιχήματος.

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Οι εξτρέμ είναι κομβικοί για το παιχνίδι της ομάδας και αυτή τη φορά τα πράγματα είναι δύσκολα. Το ρόστερ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα και έχει να αντιμετωπίσει επιπλέον την πιθανή απουσία Μασούρα και Ζέλσον Μάρτινς. Ο Έλληνας χαφ δεν είναι απόλυτα έτοιμος κι ο Πορτογάλος επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Θα κληθούν αμφότεροι να κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν να ενσωματωθούν με την αποστολή για την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Αυτό είναι το… καλό σενάριο, που δεν συγκεντρώνει βέβαια τις περισσότερες πιθανότητες. Επομένως, με τον Γουίλιαν να είναι ποιοτικός μεν, αλλά σίγουρα ανέτοιμος να ανταπεξέλθει σε 90 λεπτο, όπως άλλωστε και ο Ολιβέιρα, ας μην εκπλαγούμε αν κάνει το ντεμπούτο του ο Παπακανέλλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν στο ταλέντο του νεαρού, ο οποίος έλαβε χρόνο συμμετοχής στα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας και δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω και να κυνηγήσει την καθιέρωση στην αποστολή.

Τέλος, υπάρχει και η εναλλακτική να δούμε ως εξτρέμ τον Ροντινέι. Του είχε δώσει χρόνο συμμετοχής ο προπονητής στα φιλικά προετοιμασίας. Σε μια τέτοια περίπτωση πιθανότατα ο Κοστίνια να πάρει θέση πίσω του ως δεξί μπακ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα