Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τβέντε προγνωστικά: Πρεμιέρα χωρίς δράματα

Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Πρεμιέρα κάνει απόψε το Γιουρόπα Λιγκ, που όπως και οι άλλες δυο διοργανώσεις της UEFA, έρχεται ανανεωμένο σε ακριβώς ίδιο μοντέλο διεξαγωγής με το Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια υπάρχει μια σημαντική διαφορά, μιας και στο Γιουρόπα Λιγκ έχουμε ελληνική εκπροσώπηση. ΠΑΟΚ σήμερα και Ολυμπιακός αύριο θα κάνουν ποδαρικό στον θεσμό, ελπίζουμε όλοι με το δεξί!

Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα μπουν κατευθείαν στα βαθειά, καθώς θα αντιμετωπίσουν τη Γαλατάσαραϊ εκτός έδρας. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας προέρχεται από έναν θρίαμβο στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε (3-1) και κάπως έτσι η γκρίνια για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τον διασυρμό στο Σούπερ Καπ από την Μπεσίκτας (0-5) εξαφανίστηκε. 

Από τις πιο ποιοτικές ομάδες της διοργάνωσης η «Τσιμ-Μπομ» διαθέτει ένα ρόστερ με ποδοσφαιριστές όπως ο Οσίμεν, ο Ικάρντι και ο Μπατσουαγί. Το έργο του ΠΑΟΚ φαντάζει δύσκολο, όμως υπάρχει αισιοδοξία. Θα είναι ευχής έργο οι Τούρκοι να υποτιμήσουν τους Θεσσαλονικείς. Δεν είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω σε σημείο για τα προγνωστικά στοιχήματος, αλλά θα πάω στο G/G, με γνώμονα τις επιθετικές αρετές, αλλά και τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τβέντε προγνωστικά

Η έτερη αναμέτρηση από το κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης που θα βάλω το παιχνίδι μου είναι αυτή μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τβέντε. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι η επιτομή της ασυνέπειας στο ξεκίνημα της σεζόν και προέρχονται από μία ακόμη γκέλα, αυτή τη φορά εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας (0-0). Ήταν η τρίτη απώλεια βαθμών σε πέντε αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ για τη Γιουνάιτεντ. Επ’ ουδενί λόγω μπορεί να γίνει συζήτηση για κατάκτηση του πρωταθλήματος με τέτοια εικόνα. 

Παρόλα αυτά μία ομάδα του διαμετρήματος της Γιουνάιτεντ, είναι καταδικασμένη να κυνηγάει τίτλους και το Γιουρόπα Λιγκ δεν γίνεται να την αφήσει αδιάφορη. Έστω και με ροτέισον, το σύνολο του Τεν Χαχ μπορεί να φτάσει στη νίκη. Η Τβέντε δεν έχει τίποτα να χάσει, περιμένω να παίξει ανοιχτά, για αυτό και η επιλογή 1+ Over 2,5 στο 1.85 της Novibet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - 25/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - 25/09/2024 10:00 μμ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΠΑΟΚ G/G 1.65
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - 25/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - 25/09/2024 10:00 μμ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. ΤΒΕΝΤΕ 1+OVER 2,5 1.85

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*