Προγνωστικά Over/Under

ΟΦΗ – Παναιτωλικός προγνωστικά: Όπως και στο Κύπελλο

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός στοίχημα

Οι Κρητικοί μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα βρήκαν ρυθμό και μέσα από καλές εμφανίσεις, πήραν θετικά αποτελέσματα για να ανέβουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη αποτελεί μία σωστά δουλεμένη ομάδα η οποία μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε κάθε αντίπαλο. Αυτό απέδειξε και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας όπου κόντρα στα προγνωστικά πήρε το βαθμό.

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Γενικότερα οι δύο ομάδες αρέσκονται στο να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι να κλείνονται πίσω. Έχουν γκολ τα μεταξύ τους παιχνίδια ενώ πάντα υπάρχουν οριακές νίκες, κάτι που είδαμε και στο μεσοδβόμαδο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας. Δεδομένου ότι το Over 2,5 πληρώνει καλά θα το στηρίξουμε σε απόδοση 2.05 στον Stoiximan.

ΠΑΟΚ – Άρης προγνωστικά

Στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από τη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση κόντρα στη Γαλατασαράι και ηττήθηκαν με 3-1 παρά την καλή τους εικόνα.

Από την άλλη ο Άρης διέψευσε τις στοιχηματικές εταιρίες και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική.

ΠΑΟΚ – Άρης προγνωστικά

Φέτος και οι δύο είναι βελτιωμένοι στο ρόστερ σε όλες τις γραμμές. Δεδομένης και της επιβάρυνσης του ΠΑΟΚ από το φορτωμένο πρόγραμμα θα υπάρξουν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες να σκοράρουν. Αμφότεροι θα στερηθούν τις υπηρεσίες ενός εκ των βασικών τους κεντρικών αμυντικών μιας και εκτός έμεινε ο Κόλεϊ για τους πρωταθλητές ενώ ο Φαμπιάνο θα επιστρέψει μετά τη διακοπή για τον Άρη.

Με βάση τα παραπάνω και εδώ θα επιλέξουμε το Over 2,5 το οποίο πληρώνει στο 1.87.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

STOIXIMAN SUPER LEAGUE - 29/09/2024 5:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE - 29/09/2024 5:00 μμ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER 2,5 2.05
STOIXIMAN SUPER LEAGUE - 29/09/2024 8:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE - 29/09/2024 8:30 μμ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ OVER 2,5 1.87

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*