Προγνωστικά Σπεσιαλίστας

ΠΑΟΚ – Άρης προγνωστικά: «Ντερμπάρα» για γερά νεύρα

ΠΑΟΚ - Άρης προγνωστικά

Ο πήχης ούτως ή άλλως ήταν ανέκαθεν ψηλά, όμως μετά τη χθεσινή ταμειάρα μας, όπου προβλέψαμε σωστά το ακριβές σκορ του Βόλος – Καλλιθέα, ανέβηκε λίγο περισσότερο. 

Σήμερα λοιπόν παραμένουμε σε ρυθμούς Stoiximan Super League και στρέφουμε το βλέμμα μας σε μία από τις πολλές αναμετρήσεις που δεσπόζουν στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Άρης.

ΠΑΟΚ – Άρης στοίχημα

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παρά την εκτός έδρας ήττα από τη Γαλατασαράι θεωρώ ότι ανταπεξήλθε πολύ καλά στις ανάγκες της αναμέτρησης. Για περίπου 70’ οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντραραν στα ίσια την «τσιμ μπομ» παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και έχοντας ορισμένες εξαιρετικές ευκαιρίες να σκοράρουν. 

ΠΑΟΚ - Άρης στοίχημα 

Το πλάνο του Ρουμάνου τεχνικού λειτούργησε πολύ καλά, όμως ο «δικέφαλος» πλήρωσε το γεγονός ότι δεν αξιοποίησε στο έπακρο τις ευκαιρίες του και σε πολύ μεγάλο βαθμό πλήρωσε το ότι η Γαλατά είχε δυνάμεις να πάιξει στα «κόκκινα» καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. 

Εντός των συνόρων είναι αήττητος και δείχνει ότι αυτή την ώρα είναι η πιο σταθερή ομάδα από το Big-5. Το θετικό βέβαια δεν είναι μόνο ο απολογισμός των τεσσάρων νικών και της μίας ισοπαλίας, αλλά κυρίως το ότι καμία ομάδα δεν δείχνει μέχρι στιγμής ικανή να τον κερδίσει.

Όπως γνωρίζουμε όλοι όμως σε ένα ντέρμπι όλα είναι διαφορετικά και αν μπορούμε να πούμε αυτή την ώρα πως μία ομάδα μπορεί να «κλέψει» το τρίποντο από τον ΠΑΟΚ αυτή είναι ο Άρης. 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει δείξει σε αυτό το σημείο της σεζόν τρομερή βελτίωση σε σχέση με πέρυσι. Η δουλειά του Έλληνα τεχνικού πάντα είναι αξιόλογη, όμως τη διαφορά φέτος την έχουν κάνει οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, αφού ο Άρης απέκτησε παίκτες με πολύ ποιότητα, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα. 

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Εννοείται πως όταν γίνονται μεγάλες αλλαγές σε ένα ρόστερ τα αποτελέσματα δεν έρχονται από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά και πάλι η βαθμολογική συγκομιδή των «κιτρινόμαυρων» είναι αρκετά καλή. Μόνο μία ήττα μετράνε σε 5 αγωνιστικές, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες εκ των οποίων η μία ήρθε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ένα ματς αρκετά απαιτητικό που έληξε, δίκαια, με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη.

Αν λάβουμε υπόψη μας την κούραση της ομάδας του Λουτσέσκου, το γεγονός ότι μεσοβδόμαδα ακολουθεί ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Στεάουα και το πόσο ανεβασμένος είναι ο Άρης, είναι πάρα πολύ πιθανό να δούμε ένα ματς που «γέρνει» προς το διπλό, αλλά στο τέλος θα λήξει με μία ισοπαλία. 

Πρώτη μας επιλογή λοιπόν για σήμερα το «Χ» σε απόδοση 4.15 στη Stoiximan. Για όποιον θέλει να ρισκάρει περισσότερο, μπορεί να προσθέσει και το G/G. Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε κλειστό ματς χωρίς φάσεις, ούτε θεωρώ ότι Κοτάρσκι και Κουέστ μπορούν να κατεβάσουν ρολά όλα το βράδυ. Συνεπώς, το combo Χ+G/G σε απόδοση 5.10 αξίζει και με το παραπάνω.

Τέλος, σε ένα τέτοιο ντέρμπι οφείλουμε να ρίξουμε μία ματιά και στις κάρτες. Σε ένα ντέρμπι που ανέκαθεν είχε νεύρα, εντάσεις, σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά και αρκετές κάρτες δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το γεγονός να δούμε τον διαιτητή να βγάζει από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα. 

Επιπλέον, αν κοιτάξουμε λίγο και την στατιστική, και τα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς έχουν επιβεβαιώσει την επιλογή Over 4,5 κάρτες. Συνοψίζοντας λοιπόν, κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με το combo Over 6,5 κάρτες+Over 0,5 κόκκινη σε απόδοση 4.10.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

SUPER LEAGUE 1 - 28/09/2024 8:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SUPER LEAGUE 1 - 28/09/2024 8:30 μμ ΠΑΟΚ Άρης Χ 4.15
SUPER LEAGUE 1 - 28/09/2024 8:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SUPER LEAGUE 1 - 28/09/2024 8:30 μμ ΠΑΟΚ Άρης Χ+G/G 5.10
SUPER LEAGUE 1 - 28/09/2024 8:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SUPER LEAGUE 1 - 28/09/2024 8:30 μμ ΠΑΟΚ Άρης OVER 6,5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ+OVER 0,5 ΚΟΚΚΙΝΗ 4.10

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*