Το στοίχημα της Ημέρας

Λαμία – Πανσερραϊκός προγνωστικά: Στη Φθιώτιδα με 3.25

Λαμία - Πανσερραϊκός προγνωστικά

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο πίσω μας, ακόμα ένα ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδο μπροστά ματς (το τελευταίο πριν τη νέα διακοπή για τις Εθνικές ομάδες) και εμείς στη μέση, με Λαμία – Πανσερραϊκό να ξεχωρίζει στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Η αναμέτρηση της Φθιώτιδας είναι αυτή που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Του συναρπαστικού ελληνικού πρωταθλήματος, για να τα λέμε όλα!

Λαμία – Πανσερραϊκός στοίχημα

Δεύτερη ήττα στη φετινή λίγκα για τη Λαμία το 4-2 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Για την ακρίβεια και λίγα ήταν, αφού η εμφάνιση της ομάδας του Μαρίνου Σατσιά, θύμισε παιδική χαρά. Άμυνα με τα μάτια και μόνο κι αν οι αντίπαλοι ήταν πιο εύστοχοι, το κοντέρ θα έγραφε πολλά. Έχει μείνει με τους πέντε βαθμούς που μάζεψε κόντρα σε Παναιτωλικό, ΑΕΚ και Athens Kallithea ενώ αγνοεί τη νίκη στην έδρα της. Την Πέμπτη, το Κύπελλο πέρασε σε δεύτερη μοίρα και ο αποκλεισμός από την Κηφισιά με 1-0, μοιάζει έως και λογικός.

Κι από την άλλη, ο Πανσερραϊκός. Ο Χουάν Φερνάντο βρήκε την πρώτη του νίκη στον πάγκο των Σερραίων, έστω και στο Κύπελλο όπου με το εκτός έδρας 0-1 επί της Λάρισας πέρασε στην επόμενη φάση. Είχε προηγηθεί η ήττα στο άδειο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, όπου ήταν αξιοπρεπέστατος, τηρουμένων των αναλογιών. Δεν μάσησε από το γρήγορο 1-0 και ισοφάρισε με τον εξαιρετικό Μπετανκόρ. Ωστόσο, δεν άντεξε μέχρι το τέλος. Πιεσμένη φυσικά η ομάδα, αφού έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας όμως δύσκολο πρόγραμμα (ΠΑΟΚ, Άρης, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός).

MYΘΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 510 ΜΥΘΙΚΑ ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Είθισται, οι ομάδες που αλλάζουν προπονητή να παίρνουν ένα ψυχολογικό boost. Έτσι, σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, θα δώσουμε τα… σπόρια στον Πανσερραϊκό, κρατώντας για τα προγνωστικά στοιχήματος το bet builder με Χ2 & Over 0,5 στο 1.78 του Pamestoixima αλλά και το γκολ του Μπετανκόρ στο 3.25 σε λογική fun bet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

SUPER LEAGUE - 30/09/2024 8:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SUPER LEAGUE - 30/09/2024 8:00 μμ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ X2 & OVER 0,5 1.78
SUPER LEAGUE - 30/09/2024 8:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SUPER LEAGUE - 30/09/2024 8:00 μμ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΓΚΟΛ ΜΠΕΤΑΝΚΟΡ 3.25

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*