Προγνωστικά Over/Under

Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον προγνωστικά: Τελευταίο χαρτί για τον Μάρτιν

Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον στοίχημα

Στην αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ η Μπόρνμουθ θα φιλοξενήσει την ουραγό Σαουθάμπτον.

Τα «κεράσια» προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες στο κουπόνι ΟΠΑΠ κόντρα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ και έχουν την ευκαιρία να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Η Σαουθάμπτον από την άλλη πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική με την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι Ίπσουιτς, σε μία αναμέτρηση που άφησε τη νίκη να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια της.

Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον στοίχημα

Αμφότερες έχουν μεγάλο «πρέπει» μπροστά τους καθώς θέλουν να πάρουν βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχήματος φαβορί είναι οι γηπεδούχοι. Ήδη στο Νησί γίνεται λόγος για νέο πρόσωπο στον πάγκο της Σαουθάμπτον αν ο πρωτάρης Ράσελ Μάρτιν δεν μπορέσει άμεσα να ανατρέψει την κατάσταση. Οι «άγιοι» ενώ δείχνουν κάποια καλά σημάδια δεν μπορούν να κρατήσουν το μηδέν καθώς έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια τους.

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ήδη το όνομα του Γκρέιαμ Πότερ έχει έρθει στην επιφάνεια και αποτελεί τον επικρατέστερο υποψήφιο για τη διάδοχη κατάσταση στη Σαουθάμπτον.

Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον στοίχημα

Στα μεταξύ τους παιχνίδια δεν βλέπουμε πολλά γκολ, τουλάχιστον όχι στο «Βαϊτάλιτι». Στις προηγούμενες εννέα αναμετρήσεις έχουμε δει μόλις δύο φορές να μπαίνουν πάνω από τρία γκολ από το 2011 μέχρι και σήμερα. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι δεδομένης της σημασίας του, οπότε επιλέγουμε το ρίσκο του Under 2,5 σε απόδοση 2.50 στη Novibet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 30/09/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 30/09/2024 10:00 μμ ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ UNDER 2,5 2.50

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*