Προγνωστικά Σπεσιαλίστας

Νόρτζελαντ – Μπρόντμπι προγνωστικά: Τα τοπικά ντέρμπι είναι τα καλύτερα

Νόρτζελαντ - Μπρόντμπι στοίχημα

Δευτέρα σήμερα και συνήθως κάθε αρχή της εβδομάδας ανασυντάσσουμε τις δυνάμεις μας ενόψει των ερχόμενων ευρωπαϊκών μαχών τις επόμενες μέρες. 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να… βγάλουμε από τη μύγα ξύγκη και να πάμε ένα ωραίο ταμείο μέσα από το φτωχό σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ

Νόρτζελαντ – Μπρόντμπι στοίχημα

Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία το πώς πάει ο καθένας ταμείο, όμως όταν αυτό συμβαίνει μέσα από ένα τοπικό ντέρμπι το πράγμα γίνεται ακόμα καλύτερο. 

Σίγουρα η αναμέτρηση της Νόρτζελαντ κόντρα στην Μπρόντμπι περνάει κάτω από τα ραντάρ πολλών, όμως οι μεταξύ τους κόντρες δεν είναι ποτέ «αθώες». 

Νόρτζελαντ - Μπρόντμπι προγνωστικά

Η Νόρτζελαντ διανύει μία αρκετά άσχημη περίοδο και δυστυχώς για την ίδια όλα δείχνουν ότι η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς μακριά από το τρίποντο, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε το εμπόδιο της Βίμποργκ.

Ο απολογισμός της σε αυτές τις πρώτες 9 αγωνιστικές στα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάκιστος, καθώς οι 12 βαθμοί που έχει μαζέψει την έχουν φέρει στην 8η θέση, ενώ αν δεν καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση δεν πρόκειται να μπει στην εξάδα. 

Από την άλλη μεριά, η Μπρόντμπι έχασε την προηγούμενη αγωνιστική μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει μία ακόμη νίκη που θα την έφερνε ακόμα πιο κοντά στον στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να τερματίσει στην εξάδα.

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Αυτή βέβαια ήταν μία απλή απώλεια βαθμών και δεν μπορεί να μηδενίσει σε καμία περίπτωση την προσπάθειά της. Είναι άλλωστε μία ομάδα «εφτάψυχη», η οποία χωρίς να εντυπωσιάζει καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει. 

Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο η πρώτη μας σημερινή επιλογή θα είναι η επικράτηση της Μπρόντμπι, η οποία προσφέρεται από τη Stoiximan σε απόδοση 2.60

Από εκεί και πέρα, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια οι δύο ομάδες σπάνια μένουν «άσφαιρες». Συνήθως προσφέρουν πολύ καλό θέαμα, σκοράρουν αμφότερες και επιβεβαιώνουν πολύ συχνά το Over 2,5. Ενδεικτικό είναι ότι τα επτά από τα οκτώ προηγούμενα μεταξύ τους ματς έληξαν G/G, ενώ τα έξι από αυτά ολοκληρώθηκαν με περισσότερα από δύο τέρματα. 

Έτσι θα κινηθούμε και εμείς. Θα ποντάρουμε βάσει της παράδοσης, αλλά και του τι έχουμε δει τις προηγούμενες αγωνιστικές. Δεύτερη και τελευταία μας επιλογή λοιπόν το combo 2+G/G+Over 2,5 σε απόδοση 3.75.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

Α ΔΑΝΙΑΣ - 30/09/2024 8:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Α ΔΑΝΙΑΣ - 30/09/2024 8:00 μμ ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ 2 2.60
Α ΔΑΝΙΑΣ - 30/09/2024 8:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Α ΔΑΝΙΑΣ - 30/09/2024 8:00 μμ ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ 2+G/G+OVER 2,5 3.75

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*