Το λάθος που δεν πρέπει να κάνει ο Άρης

Άρης – Αστέρας Τρίπολης προγνωστικά

Μπορεί να πέτυχε τη μεγάλη απόδραση η ομάδα του Άκη Μάντζιου, ωστόσο δεν χρειάζεται ενθουσιασμός παρά το θετικό μομέντουμ.

Αλήθεια, πόσοι απογοητευθήκατε, μετά τις δυο ισοπαλίες του Άρη με Ατρόμητο (εκτός) και Αστέρα (εντός);

Φαντάζομαι οι περισσότεροι, όπως και σήμερα που επικρατεί ένας διάχυτος ενθουσιασμός μετά την νίκη με 1-0 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα μπορεί και είναι σε θέση να ανατρέψει τα προγνωστικά στοιχήματος και να ανέβει αρκετά επίπεδα παραπάνω αγωνιστικά και ψυχολογικά.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET!

Κέρδισε δυο ντέρμπι στη σειρά, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, παρά το ότι στο πιο πρόσφατο  αγωνίστηκε με απουσίες. Ωστόσο θα χρειαστεί να κρατήσουν «χαμηλά» τη μπάλα και να μην ενθουσιαστούν από το πρόσφατο αποτέλεσμα.

Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και έχει ακόμη αρκετές στροφές. Θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Άλλωστε, και πέρσι η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο κατά διαστήματα, ωστόσο δεν είχε την απαιτούμενη σταθερότητα.

Αυτό o Άρης θα το κερδίσει, εφόσον δείξει σωστή νοοτροπία και επαγγελματισμό. Δεν είναι θέμα… ρόστερ. Μέχρι στιγμής, πάντως, έχει «διορθώσει» τις γκέλες του με τα διαδοχικά νικηφόρα ντέρμπι.

Σειρά έχει η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (05/10), όπου η πίεση θα είναι διαφορετική, καθώς ο πήχης μπήκε ψηλά.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα