Το στοίχημα της Ημέρας

Λεβερκούζεν – Μίλαν προγνωστικά: Φεστιβάλ τερμάτων με 3.35

Λεβερκούζεν - Μίλαν προγνωστικά

Το Champions League ξανά στις επάλξεις, δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της διοργάνωσης με το νέο φορμάτ και την ενιαία βαθμολογία των 36 ομάδων. Δύο τα πολύ μεγάλα παιχνίδια στο κουπόνι ΟΠΑΠ, αυτό στο Λονδίνο μεταξύ Άρσεναλ και Παρί κι αυτό στη Γερμανία, ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μίλαν. Με το δεύτερο θα καταπιαστούμε.

Λεβερκούζεν – Μίλαν στοίχημα

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερη εκκίνηση στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, ο Τσάμπι Αλόνσο. Το 0-4 στο Ρότερνταμ κόντρα στη Φέγενορντ, με όλα τα γκολ να έρχονται στο πρώτο ημίχρονο, τα λέει όλα. Μάλιστα, αν οι «ασπιρίνες» δεν σήκωναν το πόδι από το γκάζι στο δεύτερο μέρος, το κοντέρ θα έγραφε άλλα τόσα! Ακολούθησε το 4-3 επί της Βόλφσμπουργκ με γκολ νίκης -κλασικά- στο 90’ και το 1-1 στο ντέρμπι του Μονάχου το Σάββατο, όπου ο Ισπανός κόουτς υιοθέτησε μια πολύ παθητική προσέγγιση. Κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει.

Κι από την άλλη, η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια στην πρεμιέρα. Μπορεί να έχασαν με 1-3 στο «Σαν Σίρο» από τη Λίβερπουλ, όμως το σκορ ήταν κολακευτικό και η διαφορά των δύο ομάδων μέσα στις τέσσερις γραμμές, χαοτική. Όλοι «έβλεπαν» αλλαγή προπονητή, όμως ο Φονσέκα άντεξε μέχρι το ντέρμπι με την Ίντερ, το οποίο και κέρδισε με 2-1. Την Παρασκευή έκανε πλάκα στη Λέτσε (3-0) και κάπως έτσι, έφτασε τις τρεις σερί νίκες στη Serie A και το κλίμα ηρέμησε.

MYΘΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 510 ΜΥΘΙΚΑ ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Βλέποντας τα σετ της αναμέτρησης, προκαλούν εντύπωση οι τιμές της Μίλαν. Οι Ιταλοί έχουν πολύ βαριά φανέλα στο διεθνές στερέωμα και οι αποδόσεις τους αδικούν. Όμως, καταλαβαίνουμε και τους μπουκ καθώς αν η Λεβερκούζεν πιάσει τα γνωστά της στάνταρ μπορεί να διαλύσει τον οποιοδήποτε. Στην άκρη τα σημεία λοιπόν και παιχνίδι με το συνδυασμό του Goal/goal με το Over 2,5 στο 1.80 του Pamestoixima. Επίσης, κρατάμε για τα προγνωστικά στοιχήματος και το γκολ του Βιρτς στο 3.35, που αποτελεί μόνιμο κίνδυνο για κάθε αντίπαλο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 01/10/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 01/10/2024 10:00 μμ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΜΙΛΑΝ G/G & OVER 2,5 1.80
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 01/10/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 01/10/2024 10:00 μμ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΜΙΛΑΝ ΓΚΟΛ ΒΙΡΤΣ 3.35

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*