Προγνωστικά - Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν προγνωστικά: Τα βρίσκει σκούρα με κλειστές άμυνες

Σωτηρακόπουλος Προγνωστικά Champions League

Η 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά απόψε. Εννέα οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν σήμερα, οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν αύριο, αλλά από στοιχηματικής άποψης στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης, οι ευκαιρίες είναι λίγες.

Σάλτσμπουργκ – Μπρεστ προγνωστικά

Νωρίς στη βραδιά (19:45) η Σάλτσμπουργκ θα υποδεχτεί την «πρωτάρα» Μπρεστ. Ο γαλλικός σύλλογος στην παρθενική του εμφάνιση στη διοργάνωση κέρδισε 2-1 τη Στουρμ Γκρατς και απόψε παίρνει σειρά η έτερη αυστριακή ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η Σάλτσμπουργκ αν και πιο έμπειρη στον θεσμό, απογοήτευσε στην πρεμιέρα καθώς έχασε 3-0 από τη Σπάρτα Πράγας. Θεωρητικά το εμπόδιο της Μπρεστ είναι στα μέτρα των «ταύρων», οι οποίοι για να έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ πρέπει να την κερδίσουν. Θεωρώ πως είναι στις δυνατότητές τους και για αυτό κρατάω τον άσο που προσφέρεται στο 1.73 από τη Novibet.

Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν στοίχημα

Ίσως το πιο εμπορικό ματς της βραδιάς θα διεξαχθεί στο «Έμιρεϊτς», ανάμεσα σε δύο αήττητες ομάδες στη σεζόν. Η Άρσεναλ την 1η αγωνιστική έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Αταλάντα, σε αγώνα που ο Ράγια έπιασε πέναλτι και έκανε 2-3 ακόμη σπουδαίες επεμβάσεις. Σε οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις οι «κανονιέρηδες» έχουν ρεκόρ 5-3-0 και πάνε με ψυχολογία στο αποψινό έπειτα το «αγχωτικό» 4-2 επί της Λέστερ.

MYΘΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 510 ΜΥΘΙΚΑ ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Η Παρί από την άλλη, ζορίστηκε τρομερά για να κάμψει την αντίσταση της Χιρόνα την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Χρειάστηκε μάλιστα ένα αυτογκόλ του αντίπαλου τερματοφύλακα για να το πράξει (1-0). Παρότι τα παιχνίδια τους έχουν τη φετινή σεζόν αρκετά γκολ, οι Παριζιάνοι έδειξαν ότι απέναντι σε καλά οργανωμένες άμυνες τα βρίσκουν… σκούρα. Με βάση αυτό, αλλά και το γεγονός ότι οι αγώνες της Άρσεναλ στην πλειονότητά τους έχουν λίγα γκολ, δεν περιμένω να ξεφύγει το παιχνίδι από τα 2-3 τέρματα.

Αϊντχόφεν – Σπόρτινγκ προγνωστικά

Τέλος, θα κλείσω τη σημερινή τριάδα για τα προγνωστικά στοιχήματος με επιλογή από την αναμέτρηση Αϊντχόφεν – Σπόρτινγκ. Δύο φύσει επιθετικές ομάδες, σε ένα αρκετά αμφίρροπο ματς όσον αφορά το νικητή. Με τον τρόπο που αγωνίζονται πάντως, ένα θεωρώ βέβαιο, ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ωραίο ματς που πιθανότατα θα έχει αρκετά γκολ. Τόσο η PSV, όσο και η Σπόρτινγκ μετρούν 7/9 Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν. Κάτι ανάλογο περιμένω απόψε.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 01/10/2024 7:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 01/10/2024 7:45 μμ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΜΠΡΕΣΤ 1 1.73
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 01/10/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 01/10/2024 10:00 μμ ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2-3 ΓΚΟΛ 2.00
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 01/10/2024 10:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 01/10/2024 10:00 μμ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ OVER 2,5 1.60

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*