Το μεγάλο δίλημμα του Μεντιλίμπαρ

Σε σκέψεις βρίσκεται ο τεχνικός του Ολυμπιακού προκειμένου να καταλήξει στο βασικό σχήμα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Μπράγκα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τονίσει ότι περιμένει από τους ποδοσφαιριστές τους να παρουσιαστούν βελτιωμένοι συγκριτικά με τον πρόσφατο αγώνα με τον Ατρόμητο (2-0), ζητώντας τους μεγαλύτερη συγκέντρωση προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι υπέρ των «ερυθρόλευκων» και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν και θα έρθει η πρώτη νίκη στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

MYΘΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 510 ΜΥΘΙΚΑ ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το ρεπορτάζ του Νίκου Σταματέλου, το μεγάλο δίλημμα είναι αν θα προτιμηθεί ο Μουζακίτης ή ο Ολιβέιρα για τη θέση του «οκταριού». Σε κάποιες δοκιμές προτιμήθηκε ο νεαρός Έλληνας, ενώ σε άλλες ο Πορτογάλος, που εκτιμάται ότι μπορεί να δώσει στοιχεία που θα χρησιμεύσουν στην εξέλιξη του ματς.

Σχετικά με τις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται κάποια διαφοροποίηση στην ενδεκάδα από το προηγούμενο ματς του πρωταθλήματος, με Έσε και Τσικίνιο στο κέντρο, ενώ ελάχιστες ήταν οι δοκιμές με Ροντινέι εξτρέμ και Κοστίνια δεξί μπακ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα