Το στοίχημα της Ημέρας

Παναιτωλικός – ΑΕΚ προγνωστικά: Στο Αγρίνιο με 6.75!

Παναιτωλικός - ΑΕΚ προγνωστικά

Νέες ανατροπές είχαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο… καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, τη Stoiximan Super League! Η Κυριακή «βάφτηκε κίτρινη» με τις νίκες τις ΑΕΚ και του Άρη στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Έτσι, η Ένωση πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και σήμερα, στο ματς που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο κουπόνι ΟΠΑΠ, ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο Παναιτωλικό!

Παναιτωλικός – ΑΕΚ στοίχημα

Ο «δικέφαλος» μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή του απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως ήταν κυνικός και φάνηκε να θέλει το τρίποντο πιο πολύ. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος έδωσε από την άκρη του πάγκου ο Αλμέιδα, αφού οι «πράσινοι» δεν απείλησαν ουσιαστικά ποτέ σε όλο το 90λεπτο! Η ΑΕΚ είναι πια η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, έχοντας παράλληλα την καλύτερη άμυνα με μόλις ένα γκολ παθητικό, εκείνο το εκπληκτικό του Φουρτάδο στο 1-1 με τη Λαμία!

Το κλίμα έχει φτιάξει πλέον για τα καλά, όμως παραμένει πάντα εύθραυστο. Ωστόσο, με νίκη σήμερα στο Αγρίνιο, η Ένωση θα πάει πολύ ήρεμη στη διακοπή ούσα πρωτοπόρος αλλά την περιμένει ένα δύσκολο ματς κόντρα σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο. Ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη ύστερα από τις δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, παραμένει αήττητος με ρεκόρ 2-2-0 κι έχει πίσω του ένα σπουδαίο διπλό στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ και μάλιστα με ανατροπή. Στα ύψη, προφανώς, η ψυχολογία των «καναρινιών» που βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

MYΘΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 510 ΜΥΘΙΚΑ ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Τα τελευταία χρόνια, η ΑΕΚ βρίσκει τρόπο να αποδρά από το Αγρίνιο, με τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της για το πρωτάθλημα και μόνη γκέλα το περσινό 2-2. Κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και σήμερα από την ομάδα του Αλμέιδα, έστω και στο μισό-μηδέν! Το διπλό σε συνδυασμό με το Under 3,5 παίζει στο 1.93 στη Stoiximan, ενώ το γκολ του εξαιρετικού κεφαλοσφαιριστή Πιερό με τον… αγαπημένο του τρόπο (βλέπε κεφαλιά) στο 6.75! Τα κρατάμε αμφότερα για τα προγνωστικά στοιχήματος.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

SUPER LEAGUE - 05/10/2024 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SUPER LEAGUE - 05/10/2024 7:30 μμ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΕΚ 2 & UNDER 3,5 1.93
SUPER LEAGUE - 05/10/2024 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SUPER LEAGUE - 05/10/2024 7:30 μμ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΕΚ ΓΚΟΛ ΠΙΕΡΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ 6.75

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*