Προγνωστικά Over/Under

Ζανκτ Πάουλι – Μάιντζ προγνωστικά: Ανοιχτό ματς στο Αμβούργο

Ζανκτ Πάουλι – Μάιντζ προγνωστικά

Γεμάτο είναι και σήμερα το κουπόνι ΟΠΑΠ με τις μάχες στα γήπεδα της Γερμανίας να ξεχωρίζουν. Στο Αμβούργο η νεοφώτιστη Ζανκτ Πάουλι θα φιλοξενήσει την ντεφορμέ Μάιντζ.

Ζανκτ Πάουλι – Μάιντζ στοίχημα

Οι νεοφώτιστοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στη σεζόν, και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, 3-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ. Η ομάδα του Αλεξάντερ Μπλέσιν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη του συνόλου του Τζούλιαν Σούστερ και δίκαια επικράτησε.

Από την άλλη πλευρά, τουλάχιστον προβληματική μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα της Μάιντζ στα τελευταία παιχνίδια. Η άμυνά της συνεχίζει να μην εμπνέει σιγουριά, έχοντας δεχθεί γκολ στα τελευταία δέκα επίσημα ματς.

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Για πρώτη φορά θα συναντηθούν σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας έπειτα από το 2011. Στα τρία από τα πέντε παιχνίδια της Μάιντς έχουν μπει πάνω από δύο γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένεται και στη σημερινή αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δυνατότητες να σκοράρουν. Επιλογή μας το Over 2,5 σε απόδοση 1.85 στη Novibet.

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ προγνωστικά

Στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η πρωτοπόρος Λίβερπουλ θα τεσταριστεί στο Λονδίνο και την έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ προγνωστικά

Οι «κόκκινοι» στη μετά-Κλοπ εποχή έχουν κερδίσει τα οκτώ από τα εννέα παιχνίδια, με τον Άρνε Σλοτ να έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια φαίνεται πως ο σύλλογος από το Μερσεϊσάιντ προσαρμόζει το αγωνιστικό πλάνο πάνω στον αντίπαλο και δεν έχει ένα σταθερό και απαράλαχτο αγωνιστικό μοτίβο.

Από την άλλη η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει πάρει ακόμα νίκη έπειτα από έξι παιχνίδια έχοντας τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ. Καλείται να διαψεύσει τα προγνωστικά στοιχήματος απέναντι στη Λίβερπουλ ώστε να βγεια από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα 7 από τα 10 τελευταία παιχνίδια τους στο «Σέλχαρστ Παρκ» είχαν πάνω από 2 γκολ. Εκεί θα πάμε και τώρα, με το Over 2,5 να πληρώνει 1.60.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 05/10/2024 7:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 05/10/2024 7:30 μμ ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ ΜΑΙΝΤΖ OVER 2,5 1.85
ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 05/10/2024 2:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ - 05/10/2024 2:30 μμ ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ OVER 2,5 1.60

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*