Προγνωστικά Σπεσιαλίστας

Άρης – Λαμία προγνωστικά: Να συνεχίσει από εκεί που το άφησε

Άρης - Λαμία προγνωστικά

Πολλοί οι αγώνες στο κουπόνι ΟΠΑΠ σήμερα Σάββατο, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία, για το οποίο έχουμε ξεχωρίσει σε… σπέσιαλ επιλογές.

Άρης – Λαμία στοίχημα

Ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη Λαμία. Μετά από μια αλλοπρόσαλλη αρχή στη Stoiximan Super League, ο Άκης Μάντζιος φαίνεται πως έχει βρει το… κόλπο.

Οι Θεσσαλονικείς στα πρώτα τέσσερα ματς περισυνέλεξαν μόλις πέντε βαθμούς. Η γκρίνια αναμενόμενη καθώς για άλλη μια χρονιά φαινόταν να μην επιδεικνύεται η απαραίτητη σοβαρότητα.

Αυτό άλλαξε όμως στα επόμενα τρία παιχνίδια, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν το απόλυτο στις νίκες (3/3). Ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και μια τεράστια επικράτηση μέσα στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου, ΠΑΟΚ. Πρωτοπαλίκαρο σε αυτό το έργο, ο Λορέν Μορόν.

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ο Ισπανός σέντερ φορ, έχει φτάσει ήδη τα τέσσερα τέρματα ισοβαθμώντας στη σχετική κατάταξη των σκόρερ με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της λίγκας. Σε απόδοση 2.15 από τη Stoiximan να βρει δίχτυα απόψε ο Λορέν Μορόν.

Πάμε τώρα στους φιλοξενούμενους. Η Λαμία πραγματοποίησε πέρυσι μια φανταστική χρονιά και την είδαμε να αγωνίζεται στα πλέι-οφ τίτλου, διαψεύδοντας τα προγνωστικά στοιχήματος.

Τη φετινή σεζόν, με εξαίρεση την πρεμιέρα που κέρδισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικού με 1-0, είναι σε κακό φεγγάρι.

Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει μόλις δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σαν να μην έφτανε αυτό, στον αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά γνώρισε και εκεί την ήττα με 1-0. Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Μαρίνου Σατσιά και την επιστροφή του Λεωνίδα Βόκολου.

Λεωνίδας Βόκολος Λαμία

Στα προηγούμενα ματς με ομάδες του BIG 5 συναντάμε το εξής στατιστικό για τη Λαμία. Τέσσερα κόρνερ κόντρα στον Ολυμπιακό και ένα απέναντι στην ΑΕΚ. Πάνω σε αυτό θα βασίσουμε την επιλογή μας με τα Under 2,5 κόρνερ των φιλοξενούμενων στο Άρης – Λαμία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

STOIXIMAN SUPER LEAGUE - 05/10/2024 8:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE - 05/10/2024 8:00 μμ ΑΡΗΣ ΛΑΜΙΑ UNDER 2,5 ΚΟΡΝΕΡ ΛΑΜΙΑ 1.95
STOIXIMAN SUPER LEAGUE - 05/10/2024 8:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE - 05/10/2024 8:00 μμ ΑΡΗΣ ΛΑΜΙΑ ΓΚΟΛ ΜΟΡΟΝ 2.15

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*