Προγνωστικά Over/Under

Ντεφένσα Χουστίσια – Ροζάριο Σεντράλ προγνωστικά: Ανοιχτό ματς στο Μπουένος Άιρες

Ντεφένσα Χουστίσια – Ροζάριο Σεντράλ προγνωστικά

Αρκετά φτωχό είναι το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ μιας και μπαίνουμε σε βδομάδα υποχρεώσεων εθνικών ομάδων.

Στο Μπουένος Άιρες η Ντεφένσα Χουστίσια θα φιλοξενήσει την Ροζάριο Σεντράλ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα. Από τη μία η ψυχολογία των γηπεδούχων δεν είναι καλή καθώς είναι για τρία σερί παιχνίδια μακριά από τις νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι διέλυσαν την πρωτοπόρο Βέλες με 3-0.

680 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ντεφένσα Χουστίσια – Ροζάριο Σεντράλ στοίχημα

Η Ντεφένσα είναι χαμηλά στη βαθμολογία και μέχρι τώρα όσους βαθμούς μαζεύει, είναι κυρίως στην έδρα της. Από την άλλη η Ροζάριο έχει κερδίσει μόλις δύο από τα οκτώ παιχνίδια μακριά από το σπίτι της.

Ντεφένσα Χουστίσια – Ροζάριο Σεντράλ στοίχημα

Γενικότερα είναι κοντρολαρισμένες οι δύο ομάδες, ωστόσο τα μεταξύ τους παιχνίδια που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες έχουν γκολ. Συγκεκριμένα στα τελευταία 5 έχουν σκοράρει και οι δύο συνολικά 20 τέρματα, ενώ σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν μπει λιγότερα από τρία γκολ. Επίσης, οι 4 από τις 5 μονομαχίες ανεξαρτήτου έδρας είχαν επίσης μεγάλο σκορ.

Το μόνο κίνητρο των δύο ομάδων είναι να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για έξοδο στο Copa Sudamericana, παρά το γεγονός πως τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος τους.

Επιλογή μας στην αναμέτρηση αυτή σύμφωνα με τα παραπάνω, είναι το Over 2,5 το οποίο πληρώνει στο υψηλό 2.60 στη Novibet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - 08/10/2024 12:45 πμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - 08/10/2024 12:45 πμ ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤ. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ OVER 2,5 2.60

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*