Κίνδυνος με Έσε στον Ολυμπιακό

Ανήσυχος θα πρέπει να αισθάνεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του θα πρέπει να είναι πολύ επιφυλακτικός στις προσεχείς αναμετρήσεις.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι στιγμής να έχουν δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο καταφέρνοντας να βρίσκουν ισορροπίες και να καλύπτουν με τις… αλχημείες του τεχνικού τους τα κενά που προκύπτουν, ωστόσο θα χρειαστεί να αποφευχθούν τυχόν απώλειες λόγω καρτών.

Φυσικά, την τιμητική τους έχουν και οι ταλαντούχοι νέοι που προβιβάστηκαν από την «χρυσή» ομάδα που θριάμβευσε πριν μερικούς μήνες στο Youth League, ανατρέποντας τα προγνωστικά στοιχήματος. Έχουν βάλει «πλάτη» και έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες, κάτι που είδαμε επίσης με Μουζακίτη και Κωστούλα στα πρόσφατα ματς με Μπράγκα και Παναθηναϊκό.

MYΘΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 510 ΜΥΘΙΚΑ ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο παράγοντας που προσφέρει σταθερότητα και παίζει στα… κόκκινα είναι ο Σαντιάγκο Έσε. Πέρα από βιονικός είναι αυτός που μπορεί να υποστηρίξει ίσως καλύτερα από τον καθένα το άμεσο παιχνίδι που πρεσβεύει η φιλοσοφία του Βάσκου με άμεσο παιχνίδι και πίεση ψηλά.

Θα πρέπει να είναι ωστόσο προσεκτικός, καθώς βρίσκεται στο όριο καρτών μιας και έφτασε τις 2 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και εφόσον δεχτεί και τρίτη θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του σε ένα από τα 4 ματς που θα ακολουθήσουν από την αγωνιστική που θα συμβεί αυτό.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

🎁ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!💰

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*

Σχετικά νέα