Όνομα έκπληξη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Καλοκαίρι εξελίξεων έρχεται για τους Θεσσαλονικείς, μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου.

Ο σύλλογος έχει στόχο να επανέλθει την επόμενη αγωνιστική περίοδο προκειμένου να ανατρέψει τα προγνωστικά και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Ανεξάρτητα, βέβαια, αν θα το πραγματοποιήσει με ή χωρίς τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο.

Ο Ρουμάνος έχει «χτίσει» ένα καλό προφίλ στη Σαουδική Αραβία, ενώ δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πρόταση από τη Σέριε Α που είναι μέσα στους στόχους του.

Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις με τον Λουτσέσκου, καθώς θα μπορούσε να επανέλθει στο «Δικέφαλο» και για τρίτη θητεία σε περίπτωση που αποχωρούσε.

Άλλωστε, έχει γράψει ιστορία σε αυτή τη θέση και έχει την ομάδα μες την καρδιά του, όμως είναι θεμιτό να έχει βλέψεις και φιλοδοξίες για το επόμενο βήμα.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που αφήσει τη Θεσσαλονίκη, ένας από τους υποψήφιους στόχους για τους «ασπρόμαυρους» είναι ο Στέλιος Μαλεζάς.

Δεν είναι, βέβαια, η πιθανότερη εξέλιξη, όμως δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τη Διοίκηση του συλλόγου ότι ο παλαίμαχος στόπερ της ομάδας έχει «ψηλώσει» προπονητικά το τελευταίο διάστημα αποκτώντας σημαντική εμπειρία.

Θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό, ότι μελλοντικά ενδέχεται να προπονήσει την παλιά του ομάδα, ενώ του δίνει πόντους ότι προέρχεται από τον οργανισμό ΠΑΟΚ και γνωρίζει καταστάσεις μες την ομάδα, καθώς και τη νοοτροπία της.