Χάος με το ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Τι αλλάζει και τι μπορεί να διαλύσει ό,τι χτιζόταν τόσο καιρό στην Ευρώπη.

Με αυτά και με αυτά πάμε για θρίλερ στο τέλος της κανονικής περιόδου. Και όχι δεν θα είναι για την πρώτη θέση, αλλά για την 4η θέση!

Σας θυμίζω πως φέτος θα γίνουν τριών ειδών play off.

Αυτά για τον πρωταθλητή (1-4)

Αυτά για την πέμπτη θέση (5-8)

Και αυτά για τον υποβιβασμό (9-14)

Και ο ΠΑΟΚ με το πολύ κακό σερί που τρέχει, βλέπει Άρη και Αστέρα Τρίπολης να έχουν πλησιάσει στο -3 με πέντε αγωνιστικές να απομένουν.

Οι τέσσερις πρώτες θέσεις εξασφαλίζουν σίγουρα έξοδο στην Ευρώπη, ενώ η πέμπτη θα πρέπει να περιμένει να δει τι θα γίνει με το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Όπερ σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης αν συνεχίσει έτσι, μιας και έχει μείνει κι εκτός Κυπέλλου.

Και αυτό θα είναι σοβαρό πρόβλημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα όσα έχει κάνει δύο χρόνια στην βαθμολογία της UEFA. Γιατί άλλες κληρώσεις θα έχει ο ΠΑΟΚ με τη βαθμολογία που έχει φτιάξει και άλλες ο Άρης!